Жовтень. Хроніка подій: шість очок збірної України у відборі Євро-2024, феєрична перемога молодіжки над Англією, тріумф «Мрії-2006» у пляжному Кубку чемпіонів світу

У жовтні національна збірна України в межах відбору Євро-2024 зіграла з Північною Македонією та Мальтою, молодіжна збірна продовжила боротьбу у кваліфікації Євро-2025 (U-21), а жіноча збірна здобула історичну перемогу в Лізі націй.

1 жовтня. У День захисників і захисниць України в Києві на НТК ім. В. Баннікова пройшов товариський матч за участю збірних команд легенд українського футболу та Збройних сил України.

На початку спортивного свята перші віце-президенти Української асоціації футболу Анатолій Демяненко, Олег Протасов та Вадим Костюченко привітали наших захисників, вручивши воїнам, які стали на захист батьківщини й наразі відновлюються після отриманих на фронті поранень, відзнаки УАФ, футбольну форму та сувеніри. 

Фото прес-служби УАФ

1 жовтня. Українська команда «Мрія-2006» стала переможцем жіночого Кубку чемпіонів світу-2023 з пляжного футболу, який проходив в Італії. У фіналі турніру підопічні Юрія Клименка здолали бразильську Sao Pedro — 5:3.

1 жовтня. На штучних полях НТК ім. В. Баннікова пройшов дитячий футбольний турнір «Кубок єдності України»-2023, організований Агентством ООН у справах біженців у партнерстві з благодійним фондом «Рокада», Українською асоціацією футболу та благодійним фондом «Розвиток футболу України».

У турнірі взяли участь вісім команд: ФК «Троєщина» та ФК «Чемпіон» із Києва, ФК «Дніпро» та ФК «Новомосковськ» із Дніпропетровщини, СК «Одеса» та ФК «Чорноморець» з Одещини, а також ФК «Хмельницький» та ФК «Старболс» із Хмельниччини.

2 жовтня. У межах святкування Дня захисників і захисниць України до Будинку футболу завітали представники військового ліцею Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного на чолі з начальником навчального закладу Іваном Сивоусом.

Під час візиту в Будинок футболу ліцеїсти познайомилися з першими віце-президентами УАФ Олегом Протасовим та Вадимом Костюченком, отримали пам’ятні сувеніри від національної збірної, футбольне екіпірування, сітки для воріт та м’ячі.  

2 жовтня. Хмельниччина долучилася до соціального проєкту Української асоціації футболу та Хмельницької обласної асоціації футболу «Відкриті уроки футболу». Проєкт реалізовано в Новоушицькій громаді на місцевому стадіоні. У ньому взяли участь діти Новоушицької громади — представники 11-ти навчальних закладів, а саме: вільховецької, заміхівської, кучанської, новоушицької № 2, отроківської загальноосвітніх шкіл, зеленокуриловецького, новоушицького, струзького ліцеїв, браїлівської, капустянської та песецької гімназій.

3 жовтня. Проєкт Української асоціації футболу та Вінницької обласної асоціації футболу «Відкриті уроки футболу» для допомоги дітям, постраждалим від війни, стартував у місті Погребище, що на Вінниччині.

Після завершення спортивного фестивалю відбулася урочиста церемонія нагородження. Кожна дитина отримала на згадку футболку, диплом проєкту, а вчителі й тренери — необхідний спортивний інвентар для подальших занять.

Фото ВОАФ

3 жовтня. Українська асоціація футболу звернулася до ФІФА, УЄФА та національних асоціацій Європи з офіційним листом, в якому просить переглянути рішення Виконкому УЄФА щодо повторного допуску російських команд U-17 до міжнародних змагань.

«Це рішення є цілком несподіваним, враховуючи рішучу позицію УЄФА та ФІФА з початку повномасштабного вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року, відповідно до якої всі російські команди були відсторонені від будь-яких змагань під егідою цих організацій.

Ми закликаємо ФІФА та УЄФА протистояти насильству та свавіллю російської федерації. Ми рішуче дотримуватимемося цієї позиції до припинення війни в Україні та відновлення миру на Європейському континенті», — зокрема, ідеться в листі.

4 жовтня. На Закарпатті в селищі Буштино Тячівського району відбулися «Відкриті уроки футболу», організовані Українською асоціацією футболу та Закарпатською асоціацією футболу. Учасниками проєкту стали 72 дитини Буштинської територіальної громади (у тому числі ВПО та інші діти, що постраждали від війни).

4 жовтня. У Києві відбувся традиційний турнір, присвячений Дню захисників і захисниць України, який цьогоріч відзначався 1 жовтня. Організаторами змагань виступили Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації ім. Героїв Крут, Українська асоціація футболу, ІА «Центр новин» та торгова марка «Оболонь».

У турнірі взяли участь шість команд: «ВІТІ ім. Героїв Крут», «ВІКНУ ім. Тараса Шевченка», «Повітряні сили ЗСУ», «ОКПП» (Державна прикордонна служба), «ДПП» (Департамент патрульної поліції) та «ВЗК» (Війська зв’язку та кібербезпеки).

4 жовтня. Донецький «Шахтар» U-19 у другому турі групового етапу Юнацької ліги УЄФА здолав однолітків з «Антверпена». Гірники здобули виїзну перемогу з рахунком 2:1. Голами відзначилися Антон Глущенко та Антон Демченко.

4 жовтня. УАФ нагадала про свою чітку й безкомпромісну позицію — категоричне засудження рішення Виконавчого комітету УЄФА, а також потенційного аналогічного рішення Ради ФІФА про допуск російських команд віком до 17-ти років до міжнародних змагань. Також УАФ закликала всі національні асоціації бойкотувати спробу повернення команд країни-агресора до участі в міжнародних змаганнях.

4 жовтня. У розіграші Юнацької ліги УЄФА львівський «Рух» U-19 у межах першого раунду Шляху чемпіонів країн приймав боснійський «Сараєво» в польському місті Стальова Воля. Поєдинок завершився нічиєю — 1:1. Єдиний м'яч львів'ян — на рахунку Андрія Кітели.

4 жовтня. Донецький «Шахтар» у другому турі групового етапу Ліги чемпіонів на виїзді зустрівся з бельгійським «Антверпеном». Підопічним Патріка ван Леувена вдався феєричний камбек — 3:2. У складі гірників дубль на рахунку Данила Сікана та один гол — в активі Ярослава Ракіцького.

Фото shakhtar.com

5 жовтня. На Івано-Франківщині в місті Долина на стадіоні «Нафтовик» відбувся захід у межах соціального проєкту Української асоціації футболу та Івано-Франківської обласної асоціації футболу «Відкриті уроки футболу», який реалізується за підтримки УЄФА. Ця подія стала радістю для 72-х дітей, серед яких були діти з особливими освітніми потребами, діти ВПО, діти, позбавлені батьківського піклування, та діти військовослужбовців.

5 жовтня. Луганська «Зоря» в поєдинку другого туру групового турніру Ліги конференцій на виїзді здолала ісландський «Брейдаблік». Долю зустрічі вирішив єдиний гол Ігоря Горбача — 1:0.

6 жовтня. У Юрківцях, що на Буковині, відбувся захід у межах соціального проєкту Української асоціації футболу «Відкриті уроки футболу». Його учасниками стали учні навчальних закладів Юрковецької територіальної громади: юрковецької, баламутівської, погорілівської, ржавинецької, горошовецької й добриновецької шкіл. Усього було задіяно 72 дитини.

6 жовтня. Збірна України серед гравців з ампутацією кінцівок в бельгійському Бланкенберґе здобула перемогу в першому поєдинку Ліги націй Європейської федерації футболу над командою Греції з рахунком 2:1.

6 жовтня. Збірна України з футзалу продовжила виступ в елітному раунді відбору чемпіонату світу 2024 року поєдинком проти команди Сербії. Матч завершився розгромною перемогою синьо-жовтих — 6:1.

7 жовтня. Дефлімпійська збірна України стала переможцем ЧС-2023 серед глухих спортсменів. У вирішальній зустрічі нашій команді протистояла Японія. Синьо-жовті перемогли з рахунком 2:1 і стали чемпіонами світу.

7 жовтня. На НТК ім. В. Баннікова відбувся київський регіональний відбірний етап турніру «Кубок нації». Змагання проводилися за олімпійською системою. У них узяли участь вісім команд трудових колективів та підприємств Києва. Переможцем стала команда «Микільська Слобідка».

Фото прес-служби УАФ

9 жовтня. На Чернігівщині відбувся вже третій цього року фестиваль «Відкриті уроки футболу», організований Українською асоціацією футболу та Чернігівською обласною асоціацією футболу для дітей, постраждалих від війни. Цього разу його приймав Ніжин, а його учасниками стали хлопці та дівчата з місцевої школи № 15, яка є найбільшою в цьому місті.

9 жовтня. Арбітр УАФ і нейрохірург-доброволець, який пережив російський полон, Дмитро Кубряк на запрошення керівництва київської гімназії № 191 ім. П. Г. Тичини провів відкритий урок для учнів 9—10 класів та їхніх учителів. Зустріч було присвячено Дню захисників і захисниць України.

9 жовтня. У селі Кобижча на Чернігівщині відбувся дитячий футбольний турнір, присвячений пам’яті фундатора Асоціації аматорського футболу України та мецената вітчизняного спорту Федора Шпига. У змаганнях узяли участь шість команд із Бобровицької та Новобасанської громад, у складі яких грали діти 2012 року народження й молодші. Переможцем турніру стала команда «ДЮСШ-1».

9 жовтня. Збірна України серез гравців з ампутацією кінцівок посіла друге місце в Лізі націй. У межах дивізіону С синьо-жовті перемогли збірні Греції (2:1) та Бельгії (1:0), а також розділили очки в безгольових поєдинках із командами Грузії та Ізраїлю.

10 жовтня. Дві футбольні команди з Харківщини, лозівський «Авангард» та сахновщанський «Колос», зійшлися в поєдинку за головний футбольний трофей Дніпропетровщини у фіналі відкритого Кубку області. У підсумку перемогу здобув ФК «Авангард». 

10 жовтня. Виконавчий комітет УЄФА оголосив асоціації, що прийматимуть Євро-2028 та Євро-2032. Господарями Євро-2028 стали Англія, Північна Ірландія, Республіка Ірландія, Шотландія та Уельс, що подали спільну заявку на проведення турніру. Євро-2032 пройде в Італії та Туреччині, які також подали спільну заявку.

10 жовтня. Юнацька збірна України U-19 (футболісти не старші 2005 року народження) стартувала на міжнародному турнірі в Південній Кореї поєдинком із господарями. Підопічні Олега Кузнецова поступилися з рахунком 2:4.

10 жовтня. На НТК ім. В. Баннікова відбулося тестування з фізичної підготовки арбітрів УАФ. Усі рефері, які працюють на матчах УПЛ (у тому числі команд U-19) та ПФЛ, успішно склали тест. Далі арбітри заслухали новий навчальний матеріал від УЄФА та ФІФА, зокрема по роботі з VAR, а також провели обговорення отриманих даних.

11 жовтня. На стадіоні фізкультурно-оздоровчого комплексу Кагарличчини відбувся захід у межах соціального проєкту Української асоціації футболу та Київського об’єднання асоціацій футболу «Відкриті уроки футболу». У ньому взяли участь 72 учні Кагарлицької громади.

11 жовтня. Полтавська «Ворскла» поступилася італійській «Ромі» в стартовому матчі другого раунду жіночої Ліги чемпіонів-2023/2024. Українки програли з рахунком 0:3.

11 жовтня. З ініціативи клубів Української Прем’єр-ліги у форматі відеоконференції відбулося обговорення актуальних питань за участі керівників ФК ліги та Комітету арбітрів УАФ. У ньому взяли участь президенти, віце-президенти та гендиректори клубів УПЛ, перші віце-президенти УАФ Олег Протасов і Вадим Костюченко, заступник генерального секретаря УАФ Ігор Грищенко, виконавчий директор УПЛ Євген Дикий, голова Комітету арбітрів УАФ Лучано Лучі та головний експерт з арбітражу УАФ Нікола Ріццолі.

Фото прес-служби УАФ

11 жовтня. Збірна України з футзалу продовжила виступ в елітному раунді відбору чемпіонату світу 2024 року поєдинком проти команди Сербії. Підсумок — нічия (1:1).

12 жовтня. Українська асоціація футболу та Асоціація футболу Полтавщини за підтримки УЄФА й за погодженням з обласною військовою адміністрацією реалізують соціальний проєкт «Відкриті уроки футболу».

Заходи, що мали на меті надання психологічної підтримки дітям в умовах війни й допомогу дітям-переселенцям у тому, щоб призвичаїтися та обзавестися друзями, відбулися на базі полтавського ліцею ім. А. Макаренка.

12 жовтня. Юнацька збірна України U-19 (футболісти не старші 2005 року народження) провела свій другий поєдинок на міжнародному турнірі в Південній Кореї. Синьо-жовті здобули перемогу з рахунком 3:2 над збірною В'єтнаму.

12 жовтня. Молодіжна збірна України провела свій другий матч у відбірному турнірі Євро-2025 (U-21) — у гостях проти команди Люксембургу. Підопічні Унаї Мельгоси виграли з рахунком 3:0.

13 жовтня. Головний тренер національної збірної України з футболу Сергій Ребров став амбасадором компанії VBET Україна. Комунікаційна кампанія VBET Україна за участі Сергія Реброва має назву «Об’єднані довірою мільйонів».

14 жовтня. Дівоча збірна України WU-17 у німецькому місті Дуйсбург стартувала в першому раунді кваліфікації чемпіонату Європи 2024 року. Суперником синьо-жовтих стала команда господарок, яка врешті й виграла з рахунком 5:0.

14 жовтня. Збірна України в межах кваліфікації Євро-2024 провела поєдинок проти команди Північної Македонії. Підопічні Сергія Реброва здобули важливу перемогу — 2:0. Голи на рахунку Георгія Судакова та Олександра Караваєва.

Фото Павла Кубанова

15 жовтня. Юнацька збірна України U-19 (футболісти не старші 2005 року народження) провела свій третій поєдинок на міжнародному турнірі в Південній Кореї. Підопічні Олега Кузнецова здобули важку перемогу з рахунком 4:3 над командою Марокко.

15 жовтня. Юнацька збірна України U-17 розпочала боротьбу у кваліфікаційному раунді Євро-2024 матчем із Фінляндією. Підопічні Володимира Єзерського зіграли внічию — 2:2. 

15 жовтня. У Житомирі відбувся розіграш Кубку області серед ветеранів 50+, присвячений пам'яті заслуженого тренера України Миколи Сосюри. У змаганнях узяли участь «Полісся» (Житомир), «Зоря» (Романів), «Технофон» (Любар), «Ветеран» (Ружин) та «Мал» (Коростень). Переможцем Кубку Житомирщини стала команда «Полісся». 

15 жовтня. У Празі відбулася офіційна зустріч керівників УАФ із представниками УЄФА та керівниками асоціацій Чехії й Північної Македонії. Її провели перший віце-президент Української асоціації футболу Вадим Костюченко та заступник генерального секретаря УАФ Ігор Грищенко. У зустрічі також узяли участь представник УЄФА Йозеф Клімент, президент Футбольної асоціації Чеської Республіки, член Виконкому УЄФА Петр Фусек та президент Футбольної федерації Північної Македонії Муамед Сейдіні.

16 жовтня. Молодіжна збірна України провела свій третій поєдинок у відбірному турнірі Євро-2025 (U-21) — проти команди Англії. Підопічні Унаї Мельгоси вирвали перемогу на останніх секундах матчу — 3:2. 

17 жовтня. Дівоча збірна України WU-17 у німецькому місті Дуйсбург продовжила боротьбу в першому раунді кваліфікації чемпіонату Європи 2024 року. Протягом матчу з Румунією синьо-жовті мали перевагу, проте бодай раз пробити голкіпера суперниць не зуміли. У підсумку гра завершилася нічиєю — 0:0.

17 жовтня. Національна збірна України в межах кваліфікації Євро-2024 провела виїзний поєдинок проти команди Мальти. Підопічні Сергія Реброва здобули перемогу з рахунком 3:1, яка вивела їх на друге місце в групі.

18 жовтня. Комітет з етики та чесної гри Української асоціації футболу продовжив реалізацію програми проведення тренінгів, спрямованих на роз’яснення фундаментальних принципів етики та чесної гри футболістам усіх рівнів.

«За останні роки нам вдалося суттєво покращити ситуацію з матчами «на контору». Це дозволило зосередитися на профілактичній роботі. Щоб уникнути порушень, ми щороку організовуємо лекції для професіональних і всіх бажаючих аматорських команд», — зазначив голова комітету Франческо Баранка.

18 жовтня. Полтавська «Ворскла» поступилася італійській «Ромі» в матчі-відповіді другого раунду жіночої Ліги чемпіонів-2023/2024 й завершила виступ у турнірі. Підопічні Наталії Зінченко зазнали поразки — 1:6.

18 жовтня. Збірна України U-17 продовжила боротьбу у кваліфікаційному раунді Євро-2024 матчем із Ліхтенштейном. Підопічні Володимира Єзерського впевнено взяли гору — 7:0 і очолили свій квартет. 

18 жовтня. Відбулася ексклюзивна зустріч представників збірної України з пресою та вболівальниками на локації партнера — у музейно-культурному комплексі пивної історії «Львіварня». Участь у заході взяли футболісти національної команди Тарас Степаненко, Георгій Судаков, Олександр Караваєв та Георгій Бущан.

Фото Євгена Кравса

20 жовтня. Дівоча збірна України WU-17 у німецькому місті Дуйсбург завершила свій шлях у першому раунді кваліфікації чемпіонату Європи 2024 року. Підопічні Сергія Сапронова поступилися — 1:2, але зберегли прописку в Лізі А.

21 жовтня. Юнацька збірна України U-17 завершила боротьбу у кваліфікаційному раунді Євро-2024. Українці зустрічалися з Німеччиною й поступилися — 0:1, посівши підсумкове третє місце у групі.

21 жовтня. На футбольних полях НТК ім. В. Баннікова пройшли змагання національного фіналу прем’єрного Кубку нації, організовані за підтримки Української асоціації футболу, Всеукраїнського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» та Запорізької міської асоціації масового футзалу. Переможцем став запорізький «Авіа-Грейд». 

22 жовтня. У межах 10-го туру іспанської Ла Ліги «Жирона» футболістів збірної України Артема Довбика та Віктора Циганкова приймала «Альмерію». Циганков не потрапив до заявки, а Довбик став справжнім героєм зустрічі, забивши два м’ячі, які допомогли господарям здобути перемогу з рахунком 5:2. 

24 жовтня. Молодіжна жіноча збірна України WU-19 у вірменському місті Абовян стартувала в першому раунді кваліфікації чемпіонату Європи 2024 року. Підопічні Наталії Ігнатович упевнено перемогли господарок — 6:0.

25 жовтня. У третьому турі групового етапу Юнацької ліги УЄФА донецький «Шахтар» U-19 зазнав поразки від однолітків із «Барселони». Гірники поступилися з рахунком 0:2.

25 жовтня. Київський «ХІТ» стартував у групі 1 основного раунду Ліги чемпіонів із футзалу сезону-2023/2024. У першому матчі квартету «ХІТ» зійшовся зі «Спортингом» і зіграв унічию — 2:2.

Фото olmissum.hr

25 жовтня. Львівський «Рух» U-19 здолав боснійський «Сараєво» й вийшов до другого раунду розіграшу Юнацької ліги УЄФА сезону-2023/2024. Матч завершився з рахунком 3:1. 

25 жовтня. У третьому турі групового етапу Ліги чемпіонів донецький «Шахтар» на виїзді зустрічався з іспанською «Барселоною». Підопічні Маріно Пушича поступилися з мінімальним рахунком — 1:2. 

26 жовтня. КДК УАФ у матчі 14-го туру чемпіонату України серед команд другої ліги «Металург-2» (Запоріжжя) — «Васт» (Миколаїв), який мав відбутися 21 жовтня, зарахував «Васту» технічну поразку з рахунком 0:3 (за неявку на гру без поважної причини), а «Металургу-2» — технічну перемогу з рахунком 3:0 та виключив ФК «Васт» (Миколаїв) зі складу учасників поточного чемпіонату України серед команд другої ліги (за повторну неявку на гру без поважної причини).

26 жовтня. Київський «ХІТ» продовжив виступ у групі 1 основного раунду Ліги чемпіонів із футзалу сезону-2023/2024. Українська команда зустрілася з хорватським «Олміссумом», виграла — 4:1 і достроково вийшла до елітного раунду.

26 жовтня. На центральній футбольній арені міста Одеса, стадіоні «Чорноморець», відбувся чудовий дитячий спортивний захід — фестиваль «Відкриті уроки футболу».

Діти з родин захисників України, із родин переселенців і діти з особливими потребами отримали можливість поспілкуватися, дізнатися багато нового та насолодитися футболом на головній арені Одеси, де грають майстри найвищого рівня.

27 жовтня. Соціальний проєкт Української асоціації футболу за підтримки УЄФА «Відкриті уроки футболу» завітав до дитячо-юнацької футбольної школи ФК «ЮКСА», що у Фастівському районі на Київщині. Там відбувся фестиваль, в якому взяли участь 72 дитини у віці від дев'яти до 13-ти років.

27 жовтня. Молодіжна жіноча збірна України у вірменському місті Армавір провела другий поєдинок першого раунду кваліфікації чемпіонату Європи 2024 року (WU-19) у Лізі В. Українки зіграли з Люксембургом і перемогли 6:0.

27 жовтня. Українська асоціація футболу звернулася до УЄФА з офіційним листом, в якому просить ужити рішучих заходів щодо можливої інтеграції футбольних клубів з окупованих територій України до турнірів країни-агресора.  

«Змушені вчергове звернутися з приводу питання, щодо якого неодноразово вели з вами комунікацію протягом останнього року, а саме — протиправних дій російської терористичної держави та рфс щодо української держави та футболу. У даному випадку — щодо спроб інтегрувати футбольні клуби з тимчасово окупованих регіонів України до російських національних чемпіонатів, що наразі просувається вперед без жодних перешкод та обмежень.

Ми більш ніж стурбовані тим, як розвивається ситуація, і просимо УЄФА звернути особливу увагу та вжити рішучих заходів щодо описаного вище порушення, беззаконня та прояву виключної неповаги до всієї футбольної родини», — зокрема, ідеться в листі УАФ.

27 жовтня. Жіноча збірна України продовжила боротьбу в груповому раунді першого в історії розіграшу Ліги націй гостьовим матчем із Грецією. Підопічні Володимира Пятенка програли з рахунком 1:2.

28 жовтня. Київський «ХІТ» завершив виступ у групі 1 основного раунду Ліги чемпіонів із футзалу сезону-2023/2024. Наша команда поступалася казахстанському «Аяту» з рахунком 0:2, але змогла вирівняти становище — 2:2. У підсумку «ХІТ» посів у групі друге місце й під час жеребкування перебуватиме в другому кошику.

30 жовтня. Молодіжна жіноча збірна України у вірменському місті Армавір провела третій поєдинок першого раунду кваліфікації чемпіонату Європи 2024 року (WU-19) у Лізі В. Синьо-жовті обіграли Північну Македонію з рахунком 2:1 і посіли перше місце в групі.

31 жовтня. У Чернівцях пройшов навчальний курс перепідготовки тренерів для отримання С-ліцензії УЄФА, який включає компоненти навчання щодо ризику використання вибухонебезпечних предметів (EORE).

Практично-методичний семінар зібрав тренерів із Дніпра, Чернігова та Миколаєва, також до нових учасників приєдналися слухачі минулих курсів — тренери з Київської, Харківської та Чернівецької областей.

31 жовтня. У Цзіньцзяні (Китай) відбувся Кубок світу з футболу серед університетів — 2023 FISU University World Cup Football. Україну на цих змаганнях представляли жіноча збірна Уманського державного педагогічного університету ім. Павла Тичини та чоловіча команда Державного торговельно-економічного університету (Київ).

Й остання здобула на форумі срібні нагороди! У вирішальному поєдинку кияни зустрілися з бразильцями. Основний і додатковий час завершилися нічиєю — 1:1, а в серії пенальті сильнішими виявилися суперники — 6:5. Дівчата посіли сьоме місце.

31 жовтня. Жіноча збірна України продовжила боротьбу в груповому раунді першого в історії розіграшу Ліги націй номінально домашнім матчем із Грецією. Підопічні Володимира Пятенка здобули свою першу перемогу у групі — 1:0.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
26.07.2024 17:00

Українська арбітриня працюватиме на фінальному матчі Євро-2024 (WU-19)

На фінальному матчі Євро-2024 (WU-19) Іспанія — Нідерланди, який...

26.07.2024 09:40

«Інклюзивні футбольні секції» у Вінниці

Максим Ч. навчається у Вінницькій спеціальній школі для дітей з поруше...

24.07.2024 13:00

Луцьк бере участь у проєкті UEFA PLAYMAKERS

У Луцьку успішно реалізується проєкт UEFA PLAYMAKERS, який впроваджуют...

23.07.2024 16:00

Проєкт UEFA PLAYMAKERS працює в Коростені

Коростень, що на Житомирщині, став одним із центрів проєкту UEFA PLAYM...

Підписатися на новини