На НТК ім. В. Баннікова відбувся турнір «Кубок захисників і захисниць-2023»

У Києві відбувся традиційний турнір, присвячений Дню захисників і захисниць України, який цьогоріч відзначався 1 жовтня. Організаторами змагань виступили Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації ім. Героїв Крут, Українська асоціація футболу, ІА «Центр новин» та торгова марка «Оболонь».

Фото Павла Кубанова

У турнірі взяли участь шість команд: «ВІТІ ім. Героїв Крут», «ВІКНУ ім. Тараса Шевченка», «Повітряні сили ЗСУ», «ОКПП» (Державна прикордонна служба), «ДПП» (Департамент патрульної поліції) та «ВЗК» (Війська зв’язку та кібербезпеки).

Фото Павла Кубанова

За підсумками безкомпромісних поєдинків до фіналу турніру вийшли команди «ДПП» та «ОКПП». У вирішальному двобої, сповненому гарячих спортивних емоцій, глядачі побачили лише один забитий м’яч, який приніс перемогу команді Департаменту патрульної поліції. Третє місце посіла команда «ВІТІ ім. Героїв Крут».

Фото Павла Кубанова

У церемонії відкриття, а також у нагородженні переможців і учасників турніру взяли участь перші віце-президенти УАФ Олег Протасов і Анатолій Демяненко та заступник начальника ВІТІ ім. Героїв Крут полковник Віталій Тарасов. «Футбольна спільнота безмежно вдячна Збройним силам України за захист нашої держави та можливість продовжувати грати й розвивати футбол у країні», — зазначив у вітальному слові Олег Протасов. Керівники асоціації вручили представникам команд-учасниць відзнаки УАФ та побажали успіхів і у футбольних баталіях, і у звільненні України від російських загарбників. 

НОВИНИ ПО ТЕМІ
16.05.2024 13:02

У Шаргороді, що на Вінничині, стартувала програма FIFA Talent Development Scheme

7-го та 8 травня в місті Шаргород, що на Вінничині, на місцевому стаді...

09.05.2024 14:00

Проєкт FIFA TDS розпочав свій шлях на теренах Вінничини

2 травня група фахівців проєкту FIFA TDS завітала в містечко Вороновиц...

02.05.2024 10:00

«Відкриті уроки футболу» завітали до Сміли, що на Черкащині

Наприкінці квітня школярів м. Сміла зібрав на стадіоні «Юність&r...

25.04.2024 12:00

В Івано-Франківській області продовжили реалізацію проєкту УАФ

Івано-Франківська обласна асоціація футболу продовжила реалізацію проє...

Підписатися на новини