Приклад взаємної підтримки від обласних асоціацій: на Дніпропетровщині завершився розіграш відкритого Кубка області з футболу

Дві футбольні команди з Харківщини, лозівський «Авангард» та сахновщанський «Колос», зійшлися в поєдинку за головний футбольний трофей Дніпропетровщини у фіналі відкритого Кубку області.

Розуміючи, що через активні бойові дії в Харківській та сусідній Донецькій областях проведення обласних футбольних змагань на цей час неможливе, Асоціація футболу Дніпропетровської області запросила команди із цих регіонів до участі у своїх змаганнях.

Фото АФДО

На момент фіналу ФК «Колос» уже мав золоті нагороди в Суперлізі Дніпропетровської області, тоді як ФК «Авангард» фінішував у цьому турнірі на четвертому місці. Для обох команд це було принципове особисте протистояння, що додало емоцій у вирішальному матчі.

Фото АФДО

Вітаємо ФК «Авангард», його вболівальників, гравців, тренерів та керівництво з упевненою перемогою — 4:0! На фіналі Кубку були присутні голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, голова Харківської обласної асоціації футболу Віктор Коваленко, президент ФК «Колос» Армен Бакманян, генеральний директор ФК «Авангард» Микола Камінський, керівник Асоціації футболу Дніпропетровської області Віктор Андрухів та голова Магдалинівської громади Володимир Дробітько.

Фото АФДО

Також почесні гості мали честь нагородити ФК «Донбас», який став бронзовим призером чемпіонату Суперліги Дніпропетровської області. Саме ці хлопці зараз боронять кордони нашої держави й одразу після нагородження відправилися на передову. Головний тренер Олександр Косевич, він же — виконавчий директор Аасоціації футболу Донецької області, долучився до привітання своєї команди й подякував захисникам.

Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов та голова обласної асоціації Віктор Коваленко висловили подяку Віктору Андрухіву, керівнику Асоціації футболу Дніпропетровської області, за чудову організацію змагань, єдність та співпрацю.

За матеріалами Харківської обласної асоціації футболу

НОВИНИ ПО ТЕМІ
05.05.2024 10:34

Відбулося засідання виконавчого комітету Асоціації футболу Миколаївської області

У четвер, 2 травня відбулося засідання виконавчого комітету Асоціації...

02.05.2024 12:10

У Києві відбувся семінар арбітрів та асистентів арбітра змагань ПФЛ України (друга ліга)

1 травня в Будинку футболу та на полях НТК ім. В. Баннікова відбувся с...

01.05.2024 10:00

Полтава долучилася до «Інклюзивних футбольних секцій»

Ініціатива Української асоціації футболу та Асоціації футболу Полтавщи...

29.04.2024 11:00

Пішов із життя Михайло Фоменко…

29 квітня 2024 року на 76-му році життя помер заслужений тренер Україн...

Підписатися на новини