Закарпатська асоціація футболу продовжує піклуватися про ветеранів та малозабезпечених

Кошти, які є на рахунку Закарпатської асоціації футболу, і надалі в цей складний час спрямовуватимуть на допомогу ветеранам та іншим групам населення, які цього потребують.

Про це повідомив голова ЗАФ Іван Дуран. А заступник голови обласної асоціації Віктор Наскалов додав: «У квітні ми надали допомогу 126-ти ветеранам футболу нашого краю. Зараз планується третя хвиля допомоги ветеранам та малозабезпеченим. Хочемо надати допомогу і нашим лікарям, які ризикуючи життям, захищають усіх нас. Рішення проведемо через виконком, але впевнений: у його членів не буде з цього приводу заперечень. Крім ветеранів, зокрема, плануємо допомогти дітям Перечинської ЗОШ-інтернату, які заразилися коронавірусом, та лікарям».

Нагадаємо, Закарпатська асоціація футболу прийняла рішення про створення координаційного штабу для здійснення допомоги ветеранам футболу, які досягли поважного віку та потребують дієвої допомоги й захисту на період дії карантину.

Раніше ми повідомляли про діяльність Чернігівської, Дніпропетровської, Одеської, Тернопільської, Житомирської, Кіровоградської, Хмельницької, Чернівецької, Івано-Франківської, Сумської, Херсонської, Луганської, Рівненської, Львівської, Полтавської, Волинської та Запорізької обласних асоціацій, Асоціації футболу Автономної республіки Крим, а також Асоціації ветеранів футболу України, які підтримали ініціативу УАФ щодо допомоги в боротьбі з поширенням коронавірусу.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
03.07.2020 14:01

УАФ та РОАФ передали м’ячі для рівненських команд учасників АТО

Рівненська обласна асоціація футболу спільно з Українською асоціацією...

29.06.2020 12:02

Провідні медичні установи Закарпаття отримують допомогу від обласної асоціації футболу

Закарпатська асоціація футболу продовжує підтримувати заходи, спрямова...

25.06.2020 11:05

Допомога медикам від голови Львівської асоціації футболу

Віце-президент УАФ, голова Львівської асоціації футболу Олександр Шевч...

14.06.2020 14:31

Закарпатська асоціація футболу продовжує підтримувати ветеранів

У зв’язку з пандемією COVID-19 та з метою протидії поширенню кор...

Підписатися на новини