Асоціація футболу Тернопільщини доставила продуктові набори ветеранам обласного футболу

Координаційний штаб Асоціації футболу Тернопільщини в період карантину у співпраці з органами влади допоміг ветеранам місцевого футболу.

Асоціація футболу Тернопільщини підтримала ініціативу УАФ і доставила продуктові набори та засоби індивідуального захисту ветеранам футбола регіону.

Голова АФТ Тарас Юрик та його перший заступник Василь Заторський відвідали відомих футболістів та тренерів області — Володимира Прошкіна, Бориса Юрова, Валерія Татаринова та Юрія Паська.

Нагадаємо, Тернопільська обласна асоціація футболу створила координаційний штаб. Його завдання — співпрацювати з органами державної та місцевої влади в питанні допомоги в боротьбі з поширенням вірусу COVID-19.

Раніше ми повідомляли про діяльність Чернігівської, Дніпропетровської, Одеської, Житомирської, Кіровоградської, Закарпатської, Хмельницької, Івано-Франківської, Сумської, Херсонської, Рівненської, Львівської, Полтавської, Волинської та Луганської обласних асоціацій, Асоціації футболу АР Крим, а також Асоціації ветеранів футболу України, які підтримали ініціативу УАФ щодо допомоги в боротьбі з поширенням коронавірусу. 

Підписатися на новини