Уславлені гравці та тренери минулих років — під опікою Асоціації ветеранів футболу України

У цей непростий час Асоціація ветеранів футболу України разом із партнерами — Українською асоціацією футболу та ТОВ «Агробізнес» — організувала доставку уславленим гравцям та тренерам минулих років продуктів і засобів індивідуального захисту.

Ветерани перебувають у гарному настрої, зберігають спортивну витримку та оптимізм. Легендарний Андрій Біба жартує, що так довго без футболу він ще ніколи не жив і вже дні рахує, коли знову зможе прийти на стадіон. Знаменитий тренер дитячо-юнацького футболу Анатолій Крощенко дуже радіє, коли йому дзвонять випускники, він кожного пам’ятає та пишається успіхами учнів. Володимир Лозинський неухильно дотримується всіх порад лікарів, у щоденному режимі тримаючи телефонний контакт із гравцями збірної ветеранів України. А чудовий футбольний організатор Віталій Кулібабенко так само на зв’язку з ветеранськими командами різних вікових категорій з усіх куточків України, адже заплановані АВФУ на 2020 рік турніри обов’язково відбудуться, варто лише перечекати цей складний час.

Фото прес-служби АВФУ

Віце-президент УАФ, президент АВФУ Олег Собуцький наголосив, що підтримка ветеранів продуктами, ліками, засобами індивідуального захисту тощо нині є пріоритетом: «Ми маємо відповідним чином реагувати на виклики сьогодення, неухильно дотримуватися порад лікарів. Добре, що наші ветерани душею не старіють, вони й зараз сповнені оптимізму, мають почуття гумору. Нашим завданням є надати їм необхідну допомогу, щоб вони максимально були забезпечені всім необхідним. В асоціації працює спеціальна телефонна лінія, намагаємося тримати зв’язок та відповідним чином реагувати на потреби кожного. Будемо й надалі продовжувати це робити, з нетерпінням чекаючи, коли нарешті футбол повернеться на стадіони».

Нагадаємо, АВФУ тримає зв’язок із ветеранами вітчизняного футболу в щоденному режимі.

Фото прес-служби АВФУ

Також ми повідомляли про діяльність Чернігівської, Дніпропетровської, Одеської, Тернопільської, Житомирської, Кіровоградської, Закарпатської, Хмельницької, Чернівецької, Івано-Франківської, Сумської, Херсонської, Луганської, Рівненської, Львівської, Полтавської та Волинської обласних асоціацій, Асоціації футболу Автономної республіки Крим, які підтримали ініціативу УАФ щодо допомоги в боротьбі з поширенням коронавірусу.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
03.07.2020 14:01

УАФ та РОАФ передали м’ячі для рівненських команд учасників АТО

Рівненська обласна асоціація футболу спільно з Українською асоціацією...

29.06.2020 12:02

Провідні медичні установи Закарпаття отримують допомогу від обласної асоціації футболу

Закарпатська асоціація футболу продовжує підтримувати заходи, спрямова...

25.06.2020 11:05

Допомога медикам від голови Львівської асоціації футболу

Віце-президент УАФ, голова Львівської асоціації футболу Олександр Шевч...

14.06.2020 14:31

Закарпатська асоціація футболу продовжує підтримувати ветеранів

У зв’язку з пандемією COVID-19 та з метою протидії поширенню кор...

Підписатися на новини