Турбота про ветеранів від Львівської асоціації футболу

Представники Львівської асоціації футболу продовжують надавати допомогу ветеранам футболу в умовах карантину. Зокрема, не залишився поза увагою 64-річний Віктор Бурмістров.

«У молодості я активно займався спортом — не лише футболом, а й волейболом, легкою атлетикою. Виступав за дубль львівських «Карпат», також на обласному рівні грав за «Яворів». На жаль, мені довелося завершити спортивну кар’єру через серйозну травму коліна, яка не дає мені спокою й досі. Потрібно проходити тривалий курс лікування, регулярно робити недешеві уколи. Голова ЛАФ Олександр Якович Шевченко допоміг придбати необхідні для мене ліки. Я щиро вдячний за допомогу», — сказав Віктор Бурмістров.

Віктор Бурмістров. Фото ffl.org.ua

Раніше в період карантину допомогу отримали футбольні ветерани регіону та їхні родичі — загалом близько півсотні осіб. Також керівництво асоціації долучилося фінансово до проведення складної операції ветерану львівських «Карпат» і харківського «Металіста» Ростиславу Поточняку, яка відбудеться найближчими днями. 72-річному Ростиславу Поточняку лікарі мають провести заміну кульшового суглоба.

«Я вже третій день у лікарні. Розмовляв із лікарями, вони запевнили, що запланована на наступний вівторок операція має пройти успішно. Надалі на мене чекає близько двох місяців реабілітації, потрібно розробляти травмовану ногу. Приємно, що Олександр Шевченко піклується про ветеранів. Я відчуваю, що про мене пам'ятають. Щиро вдячний за підтримку й допомогу», — зазначив Ростислав Поточняк.

Нагадаємо, що допомогу від ЛАФ отримують вихованці дитячих будинків області та 8-а клінічна лікарня міста Львова.  

Раніше ми повідомляли про діяльність Чернігівської, Дніпропетровської, Одеської, Тернопільської, Житомирської, Кіровоградської, Закарпатської, Хмельницької, Чернівецької, Івано-Франківської, Сумської, Херсонської, Луганської, Рівненської, Полтавської та Волинської обласних асоціацій, Асоціації футболу АР Крим, а також Асоціації ветеранів футболу України, які підтримали ініціативу УАФ щодо допомоги в боротьбі з поширенням коронавірусу.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
03.07.2020 14:01

УАФ та РОАФ передали м’ячі для рівненських команд учасників АТО

Рівненська обласна асоціація футболу спільно з Українською асоціацією...

29.06.2020 12:02

Провідні медичні установи Закарпаття отримують допомогу від обласної асоціації футболу

Закарпатська асоціація футболу продовжує підтримувати заходи, спрямова...

25.06.2020 11:05

Допомога медикам від голови Львівської асоціації футболу

Віце-президент УАФ, голова Львівської асоціації футболу Олександр Шевч...

14.06.2020 14:31

Закарпатська асоціація футболу продовжує підтримувати ветеранів

У зв’язку з пандемією COVID-19 та з метою протидії поширенню кор...

Підписатися на новини