Триває діяльність української футбольної спільноти щодо допомоги в боротьбі з пандемією

Починаючи із середини березня з ініціативи президента УАФ Андрія Павелка та за підтримки регіональних асоціацій, а також асоційованих членів УАФ допомогу отримують медичні працівники та ветерани футболу.

Так, УАФ продовжує традицію тісного партнерства з Головним військовим клінічним госпіталем. Зокрема, це організація транспортної логістики для лікарів госпіталю, які зараз несуть чергування та допомагають одужувати нашим пораненим захисникам.

Фото Павла Кубанова

Триває челендж від Одеської обласної футбольної асоціації «Допоможи другу — подолай ризик розповсюдження коронавірусу». Понад 30 ветеранів одеського футболу віком від 60-ти років отримали продуктові набори від ООФА. Раніше великодні подарунки від Одеської обласної футбольної асоціації отримали лікарі обласного клінічного медичного центру.

Уже більше місяця здійснює перевезення працівників Херсонської обласної інфекційної лікарні Херсонська обласна асоціація футболу. Більшість хворих із міста та області потрапляють саме до Херсонської обласної інфекційної лікарні. Саме тут робиться тестування та перевіряється  більшість тестів із Херсонської області для діагностики COVID-19. Саме в цій лікарні проводиться лікування пацієнтів у разі виявлення в них коронавірусної інфекції.

Фото hoff.ks.ua

Свій челендж під назвою «Допоможи другу» триває у Дніпропетровській області. Підтримку АФДО відчувають ветерани футболу Дніпра, які регулярно отримують продуктові набори.

На Тернопільщині координаційний штаб обласної асоціації футболу в період карантину у співпраці з органами влади допомагає ветеранам місцевого футболу. Асоціація футболу Тернопільщини підтримала ініціативу УАФ і доставила продуктові набори та засоби індивідуального захисту ветеранам футбола регіону.

Фото ffternopil.com

У Житомирі теж працює відповідний координаційний штаб. Завдяки його роботі ветерани футболу Житомирської області отримують подуктові набори й засоби індивідуального захисту. Також ЖОАФ забезпечує підвезення автотранспортом асоціації працівників обласної клінічної лікарні ім. О. Ф. Гербачевського.

Фото zhoff.org.ua

Надає фінансову допомогу ветеранам і малозабезпеченим громадським активістам Закарпатська асоціація футболу. Виконком ЗАФ вирішив спрямувати кошти на ці цілі, й вони були передані у всі райони області.

Фото ffz.org.ua

Піклується про ветеранів й Асоціація футболу Сумської області. Відомі в минулому футболісти та тренери отримують продуктові набори. Також автомобілем АФСО здійснюється перевезення до місця роботи лікарів та медпрацівників Сумського обласного спеціалізованого будинку дитини.

Усіляко підтримує гравців минулих років Луганська обласна асоціація футболу. Ветерани футболу та їхні сім’ї отримують допомогу у вигляді продуктів харчування та ліків. Крім того, ЛОАФ за потреби здійснює підвезення медичних працівників на роботу.

Фото laf.kl.com.ua

Багатогранну благодійну діяльність проводить під час карантину Львівська асоціація футболу. Надано допомогу Рудківській лікарні, яка є опорною для прийому пацієнтів із підозрою на захворювання коронавірусом COVID-19 із чотирьох районів області. Медзаклад у Рудці отримав антисептики для дезінфекції рук і приміщень. Раніше допомогу від ЛАФ отримали футбольні ветерани регіону, а також вихованці дитячих будинків області та 8-а клінічна лікарня міста Львова.

Фото Михайла Пахолюка

У Полтаві обласна асоціація футболу закупила продуктові кошики для ветеранів футболу регіону, які грали в місцевих командах майстрів та яким виповнилося на цей час більше 70-ти років.

Фото ffp.org.ua

Активно долучилася до надання допомоги координаційному штабу в подоланні поширення коронавірусу на території області Асоціація футболу Волині. Організовано підвезення автотранспортом АФВ працівників державних організацій, які забезпечують життєдіяльність регіону. Здійснюється доставка продуктових наборів пільговим категоріям громадян. Також обласна асоціація футболу надала фінансову допомогу благодійній місії «Надія» Волинської обласної клінічної лікарні.

Фото ffv.at.ua

Робить свій внесок у спільну справу й Асоціація ветеранів футболу України, яка тримає зв’язок із ветеранами у щоденному режимі, допомагаючи їм доставкою додому продуктів, ліків та засобів особистого захисту.

Фото прес-служби АВФУ

НОВИНИ ПО ТЕМІ
03.07.2020 14:01

УАФ та РОАФ передали м’ячі для рівненських команд учасників АТО

Рівненська обласна асоціація футболу спільно з Українською асоціацією...

29.06.2020 12:02

Провідні медичні установи Закарпаття отримують допомогу від обласної асоціації футболу

Закарпатська асоціація футболу продовжує підтримувати заходи, спрямова...

25.06.2020 11:05

Допомога медикам від голови Львівської асоціації футболу

Віце-президент УАФ, голова Львівської асоціації футболу Олександр Шевч...

14.06.2020 14:31

Закарпатська асоціація футболу продовжує підтримувати ветеранів

У зв’язку з пандемією COVID-19 та з метою протидії поширенню кор...

Підписатися на новини