Ultimate Champions Tournament: перемога футболу, «Друзів Шевченка» та «Реалу»

На «Фестивалі чемпіонів», що проходить на головній вулиці столиці, Хрещатику, відбувся міні-турнір легенд футболу.

25 травня на спеціально обладнаному полі на Хрещатику на радість київським фанам та гостям столиці чотири показові гри провели чотири команди, складені із зірок європейського футболу, які творили історію Ліги чемпіонів: «Легенди «Реалу», «Легенди «Ліверпуля», «Шевченко і друзі» та «Легенди Ліги чемпіонів УЄФА».

Фото uefa.com

Першими на майданчик вийшли господарі, «Друзі Андрія Шевченка», та «Легенди Ліги чемпіонів». Переконливу перемогу здобули українці, неабияк потішивши численних уболівальників — 5:1 (Воронін, Уінгров, Ребров, Шевченко, Левченко — Деку). Другий півфінал визначав опонента команди головного тренера збірної України. Матч між легендами «Реалу» та «Ліверпуля» став своєрідним прев’ю до фіналу 26 травня на НСК «Олімпійський». Сильнішою виявилася команда Еміліо Бутрагеньо, що розбила мерсисайдців із рахунком 9:3 (Макелеле (2), Камб’яссо, Міятовіч (3), Шукер (3) — Луїс Гарсія (2), Бергер).

У поєдинку за своєрідну бронзу англійці обіграли збірну УЄФА — 3:1 (Луїс Гарсія (2), Бергер — Мендьєта), вдовольнившися єдиною перемогою на турнірі. Справжня ж інтрига чекала на всіх у фіналі. «Друзі Шевченка» активніше розпочали гру і тричі вразили ворота мадридців, однак клас і європейський досвід «вершкових» далися взнаки, і «Реал» зрівняв рахунок. У підсумку — 3:3 (Лужний, Воронін, Ребров – Камб’яссо, Арбелоа, Шукер), нічия і свято футболу для вболівальників, які навіть вилазили на паркан, аби наживо побачити кумирів.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
11.09.2024 16:10

Андрій Шевченко: «Ми лише на старті дворічного циклу й оцінюємо роботу збірних комплексно»

Президент Української асоціації футболу Андрій Шевченко прокоментував...

24.08.2024 11:00

Привітання президента УАФ Андрія Шевченка з Днем Незалежності України

Президент УАФ Андрій Шевченко привітав усіх українців з Днем Незалежно...

Підписатися на новини