Федерація футболу України нагородила поліцію охорони та НСК «Олімпійський» за роботу під час проведення фіналу Ліги чемпіонів УЄФА

7 червня у Будинку футболу керівництво Федерації футболу України нагородило керівників Департаменту поліції охорони та Управління поліції охорони в Київській області, а також службу безпеки стадіону НСК «Олімпійський», за професійне виконання обов’язків та забезпечення безпеки під час проведення фінального матчу Ліги чемпіонів УЄФА 2018 року.

«Радий привітати вас у Будинку футболу і хочу передати вітання від президента Федерації футболу України Андрія Павелка. Перш за все, дякую за співпрацю — усі разом ми зробили фінали Ліги чемпіонів безпечними та найкращими за останні роки! 5 червня відбулася церемонія нагородження співробітників правоохоронних органів. Сьогодні я хочу відзначити і вас, адже разом ми зробили свято футболу грандіозним, а УЄФА подякував нам за організацію фіналів», — сказав перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко.

Фото прес-служби ФФУ

Керівництво Федерації футболу України нагородило представників Департаменту поліції охорони та Управління поліції охорони в Київській області почесними відзнаками ФФУ та медалями «За заслуги». Зокрема, медалі отримали начальник Департаменту поліції охорони Олександр Гаврилюк, начальник відділу фізичної охорони департаменту Вадим Фещук, в.о. начальника Управління поліції охорони в Київській області Віталій Кривобочек, начальник відділу ДПО Віталій Усенко та головний інспектор відділу ДПО Максим Грабілін.

Фото прес-служби ФФУ

Директор стадіону НСК «Олімпійський» Валентин Груздєв, а також керівник служби охорони Андрій Подгорний також були відзначені керівництвом ФФУ за вагомий внесок у відмінне проведення фінального матчу.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
07.10.2023 16:42

На столичному НТК ім. В. Баннікова пройшов київський регіональний відбірний етап турніру «Кубок нації»

7 жовтня в Києві на НТК ім. В. Баннікова продовжилися змагання відбору...

11.09.2023 08:44

Під час зустрічі у Вроцлаві представники УЄФА запевнили УАФ у подальшій підтримці

У Вроцлаві, де пройшов матч відбору Євро-2024 Україна — Англія (...

29.07.2022 17:03

У День Української Державності на Хмельниччині відкрили реконструйований стадіон

Проєкт у Кам’янець-Подільському було реалізовано в рамках програ...

23.10.2021 20:35

Перший віце-президент УАФ Вадим Костюченко взяв участь у церемонії відкриття відновленої академії «Металіст»

23 жовтня в Харкові відбулася церемонія офіційного відкриття футбольно...

Підписатися на новини