Вік-енд для футболістів збірної України: результативні дії Караваєва, Миколенка та Маліновського й італійський дебют Коваленка

Останній перед приїздом до лав національної команди клубний уїк-енд для футболістів, яких Андрій Шевченко запросив для підготовки до старту відбору ЧС-2022, видався дуже насиченим на події.

Ще в п’ятницю, 19 березня, Андрій Ярмоленко вперше після травми зіграв у складі свого «Вест Гему». Втім, поки не за першу команду, а за U-23 «Молотобійців», яка обіграла однолітків із «Лестеру» (3:1).

У суботу, 19 березня, Олександр Зінченко разом зі своїм «Манчестер Сіті» переміг на виїзді «Евертон» (2:0) і покрокував до півфіналу Кубку Англії, де зіграє проти «Челсі».

У 19-му турі української Прем’єр-ліги «Десна» Юхима Коноплі поступилася вдома «Дніпру-1» з рахунком 0:2. За переможців 88 хвилин відіграв довикликаний Шевченком Артем Довбик.

«Ворскла» Дмитра Різника вдома розбила «Олімпік» — 3:0.

У 31-му турі бельгійського чемпіонату «Кортрейк» Євгена Макаренка програв у гостях «Ейпену» — 0:2.

У неділю, 21 березня, Руслан Маліновський відзначився забитим м’ячем та результативною передачею у виїзному матчі 28-го туру італійської Серії А з «Вероною», в якому його «Аталанта» здобула перемогу з рахунком 2:0. Віктор Коваленко відіграв свої дебютні хвилини у складі бергамского клубу.

У бельгійській Про Лізі «Брюгге» Едуарда Соболя вдома поступився «Стандарду» (0:2), «Андерлехт» учорашнього іменинника Богдана Михайліченка на своєму полі здолав «Зюльте-Варегем» (3:1), а «Гент» Романа Яремчука на власному полі обіграв «Серкль-Брюгге» (1:0).

В українській ПЛ «Шахтар» у Харкові поступився «Львову» — 2:3. За гірників у матчі зіграли шестеро збірників: Анатолій Трубін, Сергій Кривцов, Микола Матвієнко, Жуніор Мораес, Євген Коноплянка та Марлос, що записав на свій рахунок результативний пас.

А «Динамо» в Києві розбило «Рух» — 3:0. Дублем відзначився Олександр Караваєв, а Віталій Миколенко оформив два результативні паси. Окрім них, у складі команди Мірчі Луческу на полі перебували ще п’ятеро гравців збірної України: Георгій Бущан, Ілля Забарний, Сергій Сидорчук, Микола Шапаренко та Володимир Шепелєв.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
24.09.2024 20:47

Максим Таловєров допоміг ЛАСКу пробитися до 1/8 фіналу Кубку Австрії

У матчі 1/16 фіналу Кубку Австрії ЛАСК захисника збірної України Макси...

21.09.2024 20:34

Максим Таловєров допоміг своєму ЛАСКу здобути перемогу в матчі чемпіонату Австрії

У 7-му турі австрійської бундесліги ЛАСК захисника збірної України Мак...

20.09.2024 12:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: домашні матчі чекають лише на Таловєрова, Сидорчука, Луніна та Довбика

Прийдешній ігровий клубний вік-енд для легіонерів збірної України, яки...

Підписатися на новини