ФФУ допомагає в реабілітації захисників України

Збірна українських ветеранів, учасників АТО, які отримали поранення в ході бойових дій на сході країни, 10 червня візьме участь у міжнародних змаганнях — спеціальному марш-кидку, який пройде на одній із військових баз Збройних сил Великої Британії поблизу Единбурга.

У складі команди семеро спортсменів. Опікується її діяльністю ГС «Національна рада спортивної реабілітації захисників України», яка звернулася до Федерації футболу України з проханням посприяти в організації поїздки.

ФФУ відгукнулася на цей заклик. Від імені президента федерації Андрія Павелка його радник Валентин Латипов передав комплекти форми для спортсменів, які братимуть участь у змаганнях, Вадиму Свириденко — уповноваженому Президента України з питань реабілітації учасників АТО.

 

Окрім того, ФФУ та ГС «Національна рада спортивної реабілітації захисників України» домовилися про початок інформаційної кампанії з метою залучення якомога більшої кількості команд до участі в зимовому Кубку нескорених, який планується провести цього року, а також до участі в регулярних змаганнях Кубку нескорених-2019.

Нагадаємо, що 19 травня на НТК ім. В. Баннікова відбувся перший розіграш унікального турніру — Кубку нескорених, у якому взяли участь шість команд із різних регіонів країни, сформованих із ветеранів АТО, які отримали серйозні поранення, захищаючи нашу державу на сході.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
15.05.2018 23:02

19 травня у Києві розіграють Кубок Нескорених

19 травня у Києві на стадіоні ім. Баннікова пройде турнір за участю во...

30.01.2018 00:35

Україна вдруге візьме участь в Іграх Нескорених

Після вдалої минулорічної поїздки до Канади українські спортсмени збир...

Підписатися на новини