Попов і Трубін поділилися експрес-враженнями від першого дня роботи збірної України в Харкові

Гравці збірної України Денис Попов та Анатолій Трубін прокоментували перший день підготовки команди до Євро-2020.

У суботу збірна України розпочала навчально-тренувальний збір у Харкові в рамках підготовки до Євро-2020. Увечері на стадіоні «Сонячний» відбулося перше тренування, в якому взяли участь 25 гравців. Це були представники вітчизняних клубів, а також легіонери — Олександр Зубков та Євген Макаренко. Після тренування захисник київського «Динамо» Денис Попов та воротар донецького «Шахтаря» Анатолій Трубін поділилися першими враженнями від збору. 

Фото Павла Кубанова

Денис Попов (захисник «Динамо»): «Перш за все, дуже приємно, що тренери звернули на мене увагу й викликали до збірної. Це тільки початок, подивимось, як буде далі. Виклик до лав національної команди — великий шанс показати себе.

Це моя перша зустріч з Андрієм Шевченком. Враження хороші. Під час тренування він підказував мені й зауважив, мовляв, нічого страшного, якщо навіть і помилишся іноді. Наступними днями будемо спілкуватися більше, і стане більш зрозуміло, чого тренери від мене очікують».

Анатолій Трубін (воротар «Шахтаря»): «У першу чергу нам слід удосконалити свою фізичну форму. Річ у тім, що було кілька днів відпочинку, і треба знову входити в тонус. Відновимо кондиції й будемо показувати на тренуваннях свої найкращі якості й доводити свою необхідність тренерському штабу...»

Нагадаємо, що свій перший контрольний поєдинок у рамках підготовки до Євро-2020 збірна України проведе в Харкові 23 травня з командою Бахрейну.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
Підписатися на новини