Андрій Шевченко доєднався до VII Конференції Одеської обласної футбольної асоціації — обрано нового голову

В Одесі відбулася VII Конференція Одеської обласної футбольної асоціації, до якої доєдналися президент УАФ Андрій Шевченко та генеральний секретар національної асоціації Ігор Грищенко. 

Одним із питань порядку денного було «Про обрання голови ООФА». За підсумками голосування делегатів конференції новим керівником Одеської обласної футбольної асоціації обрано Олега Кіпера, голову Одеської обласної військової адміністрації.

Фото прес-служби УАФ

«Одеський футбол зробив значний внесок в історію українського футболу. Тут завжди існувала потужна школа, яскравим прикладом якої є команда «Чорноморець». Нині важливо зберігати цей високий рівень та продовжувати розвиток, орієнтуючись на стандарти УЄФА та ФІФА.

Фото прес-служби УАФ

Щиро вітаю новообраного голову! Хочу особливо відзначити його професійний підхід та шанобливе ставлення до наших футбольних ветеранів. Якщо ми прагнемо побудувати щасливе майбутнє, ми маємо завжди пам’ятати й шанувати наше минуле.

Фото прес-служби УАФ

Перед нами стоїть важливе завдання — створити умови, щоб усі, хто хоче займатися футболом, мали рівні можливості. Упевнений, що з новою командою в Одесі ми виведемо футбол регіону на новий рівень. Від Української асоціації футболу гарантована постійна підтримка», — наголосив президент УАФ Андрій Шевченко.

Підписатися на новини