Президент УАФ та легенди українського футболу відкрили новий футбольний майданчик в Одесі

В Одесі на базі стадіону «Динамо» відбулося відкриття оновленого футбольного майданчика.

У заході взяли участь президент УАФ, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко, голова ОДА Сергій Гриневецький, перші віце-президенти УАФ Олег Протасов, Анатолій Демяненко, Вадим Костюченко, співголова Комітету професіонального футболу УАФ Ігор Бєланов, член Виконкому ООФА Григорій Бібергал, віце-президент НОК України Віктор Корж, начальник Головного управління Нацполіції в Одеській області, голова обласної організації ФСТ «Динамо» Микола Семенишин та вихованці ДЮСШ.

Фото Павла Кубанова

На майданчику, де встановлене сучасне штучне покриття, вихованці футбольних секцій та всі школярі зможуть тренуватися та грати у футбол. «Турбота про дітей — це одне з головних завдань, які поставив перед владою Президент України в рамках реалізації програми «Здорова Україна». Обласна державна адміністрація й надалі буде сприяти розвитку фізкультури і спорту в нашому регіоні. Для нас це є пріоритетом, бо здорова нація — це сильна Україна», — сказав на церемонії відкриття голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький.

Фото Павла Кубанова

«Дякую керівництву області, ФСТ «Динамо» й нашим легендам за велику увагу до розвитку інфраструктури та дитячо-юнацького футболу в Одесі та області. Упевнений, що діти, які відтепер зможуть тренуватися й грати у футбол на цьому та інших нових майданчиках, обов’язково потішать нас у майбутньому своїми перемогами та досягненнями як на рівні професіональних клубів в Україні, так і на міжнародній арені», — зазначив Андрій Павелко.  

Фото Павла Кубанова

НОВИНИ ПО ТЕМІ
07.10.2023 09:00

Вітаємо Андрія Павелка з днем народження!

Бажаємо міцного здоров’я, найважливішого для кожного українця &m...

11.07.2023 17:04

Офіційно. Судове рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади президента УАФ скасоване

Суд не продовжив рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади п...

28.06.2023 13:00

Адвокати розповіли про перебіг досудового розслідування та суть самої справи проти керівництва УАФ

У столичному Будинку футболу відбулася прес-конференція щодо спра...

Підписатися на новини