Харківщина розпочала сезон «Відкритих уроків футболу» в адаптованому форматі

Цьогоріч формат проведення фестивалів «Відкриті уроки футболу» адаптований до норм протиепідемічного режиму та соціального дистанціювання. Завдяки креативності волонтерів, які напередодні пройшли навчання, організовано безконтактну форму роботи та обмежено одночасне перебування дітей на майданчиках.

4 вересня фестиваль «Відкриті уроки футболу» стартував одночасно на двох майданчиках міста Мерефа Харківської області. Дві школи юного вболівальника з поліцейськими, ігри на командоутворення з психологами, два квадрати веселих ігор, два квадрати за здоровий спосіб життя та шість квадратів футбольної техніки об’єднали 96 юних чемпіонів та 12 молодих лідерів.

Фото УАФ

Наступною фестиваль «Відкриті уроки футболу» прийняла Старосалтівська ОТГ. Так, 8 вересня з відкриттям свята всіх присутніх привітали національний координатор проєкту Євгеній Столітенко, начальник Харківського обласного відділення Комітету з фізичного виховання і спорту Міністерства освіти і науки України Олена Кривенцова, секретар Старосалтівської селищної ради Людмила Штрикун, начальник відділу освіти, молоді та спорту Старосалтівської селищної ради Ірина Глазунова.

Фото УАФ

Завершилися вересневі харківські фестивалі великим спортивним святом у День фізичної культури і спорту в місті Зміїв. Для учнів загальноосвітніх шкіл Зміївського району на центральному стадіоні «Авангард» волонтери проєкту провели спортивні естафети з елементами футбольної гри, а працівники поліції та психологи розповіли про правила поведінки та формування командного духу.

Фото УАФ

Усі загальноосвітні навчальні заклади, що взяли участь у проєкті, отримали м'ячі та спортивний інвентар для тренувань, а всі учасники — солодкі подарунки та сертифікати.

Нагадуємо, що проєкт «Відкриті уроки футболу» здійснюється в рамках діяльності зі співпраці між громадянським суспільством та громадським сектором задля миру, соціальної інтеграції та захисту дітей в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу. Основними виконавцями в реалізації проєкту виступають Асоціація крос-культурних проєктів (Данія), Українська асоціація футболу, Всеукраїнська фундація «Захист прав дітей», StreetFootballWorld (Німеччина) у партнерстві з Міністерством освіти і науки України та Національною поліцією України.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
25.04.2024 12:00

В Івано-Франківській області продовжили реалізацію проєкту УАФ

Івано-Франківська обласна асоціація футболу продовжила реалізацію проє...

10.04.2024 20:00

Арбітри на матчі 24-го туру УПЛ були призначені за допомогою жереба

У Будинку футболу відбулося жеребкування, згідно з яким арбітри були п...

02.04.2024 17:07

В Будинку футболу відбулася робоча нарада з питань арбітражу в УПЛ

2 квітня в Будинку футболу за ініціативи Української асоціації футболу...

23.03.2024 10:15

Програма УЄФА «Плеймейкерс» підтримує дівчат на Тернопільщині

Наймолодші дівчата долучаються до футболу в трьох центрах програми УЄФ...

Підписатися на новини