До уваги ЗМІ! Запрошуємо на другий розіграш «Кубка Нескорених»

25 травня на полях НТК ім. В. Баннікова стартує другий розіграш традиційного турніру «Кубок Нескорених».

Учасниками змагань є ветерани війни та чинні військовослужбовці, службовці сектору безпеки та оборони України, а також добровольчих формувань, які мають посвідчення учасника бойових дій та отримали поранення, каліцтва, контузії, або інші захворювання під час або внаслідок виконання службових обов’язків у зоні бойових дій в ООС/АТО, у ході миротворчих операцій за участю України.

Головною метою турніру є фізична та психологічна реабілітація захисників України, а також зміцнення дружніх стосунків між спортивними організаціями осіб з інвалідністю.

Організатором турніру є Національна рада спортивної реабілітації захисників України та Українська асоціація футболу.

Змагання проводитимуться серед учасників у двох категоріях:

— особи з ампутацією однієї нижньої кінцівки на будь-якому рівні зі збереженням функції другої кінцівки. Гравці пересуваються за допомогою милиць без патології вестибулярного апарату і збереженням зору;

— особи з відсутністю уражень нижніх кінцівок або з частковим пошкодженням нижніх кінцівок, які пересуваються самостійно без додаткових засобів: ходунки, милиці. Допускаються ендопротези кульшових і колінних суглобів без патології вестибулярного апарату і збереженням зору.

Початок змагань о 10.30. Запрошуємо ЗМІ до висвітлення події.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
27.01.2019 17:48

За підтримки ФФУ відбувся Всеукраїнський турнір з футзалу «Кубок Нескорених»

У Києві пройшов перший всеукраїнський турнір із футзалу серед учасникі...

Підписатися на новини