Футбольная жизнь в зеркале СМИ

Интернет − нейтральные оценки

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 247/2008

President.gov.ua
20.03.08

Про Центр з питань безпеки та правопорядку

З метою сприяння оптимізації взаємодії правоохоронних та інших органів виконавчої влади, забезпечення узгодженості їх діяльності щодо підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу та відповідно до пункту 28 частини першої статті 106 Конституції України постановляю:

1. Підтримати пропозицію Федерації футболу України і утворити на період підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу Центр з питань безпеки та правопорядку (далі − Центр) як допоміжний орган при Президентові України.

2. Установити, що Центр готує і подає Президентові України пропозиції щодо взаємодії правоохоронних та інших державних органів, органів виконавчої влади у сфері охорони громадського порядку та громадської безпеки в містах, де проводитимуться матчі фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу, здійснює забезпечення діяльності Координаційної ради з підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу з питань, віднесених до компетенції Центру, супроводжує розгляд органами виконавчої влади відповідних рішень, прийнятих зазначеною Координаційною радою.

3. Затвердити Положення про Центр з питань безпеки та правопорядку (додається).

4 Цей Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Президент України Віктор ЮЩЕНКО

20 березня 2008 року

ЗАТВЕРДЖЕНО
Указом Президента України
від 20 березня 2008 року
№ 247/2008

ПОЛОЖЕННЯ
про Центр з питань безпеки та правопорядку

1. Центр з питань безпеки та правопорядку (далі − Центр) є допоміжним органом, утвореним Президентом України на період підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу (далі − фінальна частина чемпіонату).

2. У своїй діяльності Центр керується Конституцією та законами України, чинними міжнародними договорами України, згода на обов'язковість яких надана Верховною Радою України, актами Президента України, Кабінету Міністрів України, цим Положенням, а також рішеннями Координаційної ради з підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу (далі − Координаційна рада).

3. Основними завданнями Центру є:

аналіз оперативної обстановки, що складається у містах, де проводитимуться футбольні матчі;

вивчення та аналіз світового досвіду з питань забезпечення громадського порядку і громадської безпеки під час масових видовищних заходів з метою застосування його в умовах проведення фінальної частини чемпіонату;

підготовка і подання Президентові України пропозицій щодо забезпечення взаємодії правоохоронних та інших державних органів, органів виконавчої влади у сфері охорони громадського порядку та громадської безпеки;

забезпечення діяльності Координаційної ради з питань, віднесених до компетенції Центру;

супроводження розгляду відповідними органами виконавчої влади прийнятих Координаційною радою рішень з питань, віднесених до компетенції Центру;

участь у підготовці проектів нормативно-правових актів з питань забезпечення безпеки і правопорядку в умовах проведення фінальної частини чемпіонату.

4. Центр для виконання покладених на нього завдань має право в установленому порядку:

звертатися до органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій незалежно від форми власності для одержання необхідних інформації та документів;

залучати в разі потреби представників державних органів, експертів, учених (за погодженням з їх керівниками) до опрацювання окремих питань, утворювати тимчасові експертні та робочі групи.

5. Центр утворюється у складі керівника, заступника керівника та інших членів Центру.

Керівника Центру призначає та увільняє від виконання обов'язків Президент України.

Керівник Центру є членом Координаційної ради.

Персональний склад Центру затверджується Президентом України за поданням керівника Центру.

Керівник Центру, його заступник та інші члени Центру здійснюють свою діяльність на громадських засадах.

6. Керівник Центру:

здійснює керівництво діяльністю Центру, визначає порядок його роботи;

головує на його засіданнях;

представляє Центр у відносинах із державними органами, підприємствами, установами та організаціями.

За відсутності керівника Центру його функції виконує заступник керівника Центру.

7. Основною формою роботи Центру є засідання, які проводяться в міру потреби, але не рідше одного разу на місяць. Засідання Центру є правомочним, якщо на ньому присутня більшість його членів. Делегування членами Центру своїх повноважень іншим особам не дозволяється.

Рішення Центру приймаються більшістю голосів присутніх на засіданні членів Центру. У разі рівного розподілу голосів голос головуючого на засіданні є вирішальним.

Рішення Центру оформлюється протоколом, який підписується керівником Центру.

Рішення Центру мають рекомендаційний характер.

8. Забезпечення діяльності Центру здійснюється Секретаріатом Президента України.

9. Центр використовує в роботі бланки зі своїм найменуванням.

Глава Секретаріату Президента України В. БАЛОГА

+++

Е.Червоненко обсудил с послом Испании в Украине сотрудничество к Евро-2012

Rbc.ua
20.03.08

Председатель Агентства по вопросам Евро-2012 Евгений Червоненко провел 20 марта встречу с чрезвычайным и полномочным послом Королевства Испания в Украине Лесом Хавъер Хиль Каталиной и торговым атташе Посольства Анхелой Саес, сообщает пресс-служба ведомства. В ходе встречи обсуждался вопрос проведения в Украине международного семинара при участии представителей испанских компаний − лидеров сферы строительства дорог, перестройки инфраструктуры, туризма и других областей, актуальных в контексте подготовки Украины к Евро-2012.

По словам Х.Каталини, испанские компании заинтересованы принять участие в перестройке украинской инфраструктуры в процессе подготовки к чемпионату. Делегация испанских бизнесменов прибывает в Украину в апреле с целью налаживания прямых контактов с потенциальными украинскими партнерами. Также планируется, что в рамках семинара испанская Сторона ознакомит украинских коллег со своим опытом внедрения механизма концессий и государственно частного партнерства.

«Мое главное задание − привести в Украину 20 млрд долл. инвестиций, потому я противник бюрократической волокиты и затягивания решения вопросов. И если Испанская сторона выражает заинтересованность в сотрудничестве, мы готовы оперативно предоставить всю необходимую информацию и выступить связным звеном между испанским бизнесом и украинскими партнерами», − сказал Е.Червоненко.

В результате встречи стороны договорились о проведении 15-16 апреля в Киеве международного инвестиционного семинара при участии испанской делегации и украинских деловых кругов.

+++

В Киеве начался демонтаж ТРК «Троицкий»

Podrobnosti.ua
20.03.08

Сегодня начался демонтаж торгово-развлекательного центра «Троицкий», что возле НСК «Олимпийский».

Это сооружение долгое время было камнем преткновения относительно проведения в Киеве игр финального турнира чемпионата Европы-2012 по футболу. Ведь «Олимпийский» должен будет стать главной ареной континентального форума. В церемонии начала демонтажа приняли участие представители Киевской гор-гос администрации, компании застройщика и Федерации футбола Украины. И хотя сегодняшнее мероприятие носило больше показательный характер, стороны высказали уверенность, что к лету все требования УЕФА, касательно отсутствия каких либо строений на площади перед стадионом, будут выполнены.

Григорий Суркис, президент федерации футбола Украины:

«Це є вже перемога. Будке завтра продовження чи ні, це не до мене. Я переконаний, що це початок, і він буде закінчений через певний термін часу. Першого червня все повинно бути на рівні «нуль».

+++

Дитяча футбольна академія: Лужному − так, «Карпатам» − ні

Fckarpaty.lviv.ua
20.03.08

20-го березня на сесії Львівської міської ради розглядатиметься питання щодо створення у нашому місті футбольної академії Олега Лужного. Якщо народні обранці підтримають проект одного з найвідоміших вихованців львівського футболу та його партнерів, то це може стати справжнім проривом у розвитку футболу на теренах Західної України. Як стало відомо Інформаційному центру ФК «Карпати», саме так і має статися. Адже навіть мер Львова Андрій Садовий, про «любов» якого до проблем спорту загалом, а дитячого зокрема вже ходять легенди, особисто обіцяв Лужному підтримку. Тобто все нібито складається якнайкращим чином. Проте є в цій історії одне «але».

Справа в тім, що проблему створення дитячої футбольної академії у Львові міська рада розглядатиме не вперше. Щоправда, минулі рази з цією ідеєю звертався ФК «Карпати», і кожен раз райці знаходили привід, аби відмовити. А от коли звернувся Олег Лужний, який нині працює в тренерському штабі київського «Динамо», то йому одразу пообіцяли сприяння у позитивному вирішенні питання. Ні, ФК «Карпати» нічого не має проти особисто Олега Романовича та того, аби у Львові було створено його футбольну академію, але напевне логічно, що у керівництва провідного клубу нашого регіону та його багаточисленної армії вболівальників виникає питання: чому в львівських обранців подвійні стандарти при вирішенні аналогічних проектів?

Можна було б зрозуміти, якби Олег Лужний та його партнери запропонували б створити академію за власні кошти, а ФК «Карпати» просив би фінансової підтримки у влади. Але ж ні, карпатівці також не мають наміру залучати кошти з державного бюджету. Масштаби обох проектів також мало чим різняться між собою. В обох випадках зі незначними відмінностями планується спорудження кількох футбольних полів, серед яких обов’язково будуть майданчики зі штучним покриттям, а також побудова гуртожитку для юних футболістів з блоком харчування й відновлювальним центром та корпусу зі всіма необхідними приміщеннями для роботи середньої школи та адміністрації академії.

Можливо, Садовий і Ко, позитивне рішення на користь академії Олега Лужного (якщо воно, звісно, буде позитивним) пояснять тим, що її планують створити на базі вже існуючої ДЮСШ-4 в районі Погулянки. Тобто це буде лише реорганізація навчального закладу, який до того ж не змінить свого освітянського статусу. Але ж і ФК «Карпати» не вимагав і не вимагає дати йому під академію землю в центрі міста. Карпатівці пропонували кілька варіантів. Зокрема, територію стадіону «Спартак», яка нині фактично є пристанищем для бомжів. Створення дитячої футбольної академії входить і в план забудови території, що прилягає до стадіону «Україна». Але міська рада ні на що не дає своєї згоди. А найцікавіше, що на словах нібито всі − і рядові члени, і мер − «за», але коли справа доходить до голосування, то кожен раз виявляється, що більшість «проти». І що потрібно, аби нарешті питання було вирішено позитивно, ніхто в міській раді не знає. Хоча схоже, що тут якраз народні обранці лукавлять: вони знають, що для цього потрібно, але не хочуть про це говорити вголос. В усякому разі на офіційному рівні. Чому? А це вже, як каже народна мудрість, зовсім інша історія…

+++

Ломать − не строить. Начало демонтажа скандального здания оказалось репетицией

Сергей Андрушко, Юрий Долгоручко
Stb.ua
20.03.08

Киевская власть начала расчищать дорогу к футбольному Чемпионату-2012. Сегодня упала первая стена торгового центра, который строят возле центрального стадиона и который − якобы − мешал проведению крупных футбольных соревнований.

Специальные металлические лапы схватили недостроенную конструкцию на олимпийском стадионе в Киеве. И замерли.

Все ждут Черновецкого − тогда начнут разрушать незавершенку. Именно здесь через четыре года должен состояться финал Евро-2012. И именно из-за нее якобы не берутся за реконструкцию стадиона. Все − в предчувствии исторического момента.

Мэр не прибывает. Решают начать без него. Лапы ломают арматуру.

Столичные чиновники раздают прогнозы.

Виталий Пшеничный, руководитель главного управления по вопросам чрезвычайных ситуаций Украины:

За час, установлений президентом. Це три місяці.

У главы комиссии по сносу господина Голубченко другие сроки.

Анатолий Голубченко, руководитель комиссии по сносу торгового центра «Троицкого»:

Пять месяцев.

Услышав о требовании Ющенко все завершить за три месяца, глава комиссии решает забрать премию себе.

На все приходит посмотреть Суркис − президент Федерации футбола Украины. Он видит положительный сигнал.

Григорий Суркис, президент Футбольной федерации Украины:

Виконком УЄФА отримає сигнал − історична для України дата.

За всем следит представитель владельцев сооружения, которое сносят. Он не знает, кто пригнал технику.

Александр Субин, директор компании-застройщицы:

Я приехал в 13 часов, стояла техника. Кто ее поставил? Будет завтра демонтаж − не знаю, не уверен.

Оказалось, технику по просьбе киевской власти пригнала компания по демонтажу. Ей никто не заплатил, так как это пока репетиция.

Александр Городецкий, директор компании по разрушению зданий:

Пока не оплатили, пока акция посмотреть, возможно ли моими механизмами что-то сделать. Пока нет технического задания, не можем говорить, будет завтра работа или нет.

Потом металлические лапы прекратили работу. Все разошлись.

Анатолий Голубченко, руководитель комиссии по сносу торгового центра «Троицкого»:

Буде завтра продовжуватися.

Один час продолжалось шоу для журналистов по сносу пристройки − но когда и будет ли продолжение, окончательно неизвестно.

+++

Болгари приїдуть до Тернополя у травні на «Кришталевий жайвір»

Zik.com.ua
21.03.08

ФРАГМЕНТ МАТЕРИАЛА

Міський голова Тернополя запросив болгар взяти участь у Міжнародному музичному фестивалі «Кришталевий жайвір», який щороку проходить в обласному центрі у травні місяці, а також у футбольних змаганнях серед молодіжних команд у межах «Євро-2012». Про це повідомили 21 березня ЗІКу у прес-службі Тернопільської міської ради.(…)

+++

Харьковским футболом взялись руководить дилетанты?

Glavnoe.kharkov.ua
21.03.08
      
Накануне состоялось заседание постоянной комиссии по вопросам молодежной политики, физической культуры, спорта и туризма Харьковского областного совета. Депутаты пригласили директора КП ОСК «Металлист» Вячеслава Шевченко, который проинформировал членов комиссии о состояния футбольного поля ОСК «Металлист».

«Все мы видели во время матча между «Металлистом» и «Таврией», что покрытие поля «экзамен» не выдержало», − сказала председатель комиссии Наталья Левченко. По словам В.Шевченко, это произошло потому, что на поле стадиона «Металлист» тренируются и проводят свои матчи сразу две футбольные команды − «Металлист» и ФК «Харьков» − травяное покрытие на поле просто не успевает восстановиться.
 
Члены комиссии решили обратиться к областной государственной администрации с просьбой разнести спортивные соревнования по разным стадионам, и тем самым дать стадиону время на восстановление зеленого покрытия», − сообщает пресс-служба областного совета.
 
«Главное» хочет внести ясность в этот вопрос, отделив зерна от плевел, а заодно и мух от котлет.
 
Во-первых. «Металлист» и «Таврия» играли в Симферополе. Здесь г-жа Левченко явно спутала ФК «Металлист» с ФК «Харьков». Справедливости ради суть от этого не меняется − поле «Металлиста» действительно в ужасном состоянии.
 
«Главное» согласно и с Вячеславом Шевченко, который говорит о том, что игры двух харьковских команд должны быть разнесены по разным спортивным аренам.
 
Вот только где взять эти спортивные арены?
 
Областные власти не раз заявляли о системном уничтожении стадионов в Харькове. В частности о стадионах «Динамо» и «Серп и Молот».
 
Так, заместитель губернатора Сергей Стороженко на одном из заседаний Оргкомитета по подготовке к ЕВРО-2012, сославшись на слова харьковского мэра М.Добкина, сообщил, что вся земля, на которой расположен стадион «Серп и Молот», отдана под застройку частной фирме.
 
«Это недопустимо. Нам кроме стадиона «Металлист» по нормам УЕФА нужен еще один стадион. Уничтожить «Серп и Молот», с которого, в общем-то, и начинался футбол в СССР, особенно в год 100-летия Харьковского футбола − недопустимо», − заявил тогда С. Стороженко.
 
Что касается «Динамо», то он фактически уже исчез с карты города. «Вопреки протестам горожан, стадион «Динамо», к сожалению, уже запланирован некими коммерческими структурами под застройку и, на мой взгляд, такой спортивной базы мы можем лишиться в самое ближайшее время», − сообщил губернатор А.Аваков.
 
«Главное» понимает, что г-же Левченко как-то не с руки критиковать своих однопартийцев, «узников» местного самоуправления Мишу и Гешу. Куда проще «обратиться к областной государственной администрации с просьбой разнести спортивные соревнования по разным стадионам, и тем самым дать стадиону время на восстановление зеленого покрытия»…

+++

Евро-2012: Снос «Троицкого» начался!

Vecherniy.kharkov.ua
21.03.08

Компания «Киевметрострой» приступила к демонтажу недостроенного здания торгово-развлекательного центра «Троицкий» возле Национального спортивного комплекса «Олимпийский» в Киеве.

Спецтехника начала разрушение недостроенного второго этажа здания 20 марта около 16:25.

Спецмашина срезает арматуру несущих опор здания и буравит бетонное основание опоры.

На стройплощадку приехали чиновники Киевской городской государственной администрации и представители компании-застройщика «Юджин».

Планировалось также участие мэра Киева Леонида Черновецкого, однако он так и не приехал.

Первый заместитель председателя Киевгорадминистрации Анатолий Голубченко выразил уверенность в окончании демонтажа до 1 июля.

Он добавил, что в идеальном варианте необходимо было бы начать демонтаж после разработки и утверждения проекта сноса, однако пришлось начать без него.

Он объяснил это тем, что демонтаж «Троицкого» стал политической проблемой, в связи с чем его необходимо было начать безотлагательно, чтобы ни у кого не возникло подозрений, что горадминистрация пытается избежать демонтажа.

Также он уверен, что более правильная последовательность демонтажа − это начинать его после разработки проекта реконструкции НСК «Олимпийского».

По словам Голубченко, оплачивает демонтаж «Юджин», а потом эта сумма будет включена в размер компенсации затрат компании со стороны города.

Прибывший на стройплощадку президент Федерации футбола Григорий Суркис сообщил, что ФФУ в четверг уведомит исполком УЕФА о начале демонтажа «Троицкого», как доказательство того, что Украина готова обеспечить безопасность проведения Чемпионата Европы по футболу в 2012 году.

Киевгорадминистрация поручила компании «Киевметрострой» начать демонтаж недостроенного здания ТРЦ «Троицкий» возле НСК «Олимпийский» 18 марта, однако из-за желания собственников «Юджина» лично присутствовать при начале демонтажа его перенесли на 20 марта.

Киевгорадминистрация оценивает демонтаж ТРЦ ориентировочно в 30 млн. гривен.

Ранее Черновецкий заявил, что готов лично начать демонтаж «Троицкого».

+++


Интернет − негативные оценки

«Суддя зараз сидить, нігті гризе» Післяматчевий коментар Віталія Кварцяного до гри «Волинь» − ФК «Львів»

Sport.com.ua
20.03.08

У Луцьку після розгрому від ФК «Львів», Віталій Кварцяний довго не хотів давати післяматчевий коментар. А коли дізнався, що його хочуть взяти львівські журналісти, ще агресивніше і нахабніше почав відповідати. Але прес-конференція таки відбулась і ось, що розповів журналістам Віталій Кварцяний.

− Команда зі Львова виглядала непогано. Вони буквально чіпались, кусались і не давали нам розвернутись. І при будь-яких зіткненнях вони постійно падали, збивали темп, і у цьому їм активно допомагав пан суддя. По-перше, ми подивились касету, пенальті ніякого не було. Футболіст вистрибнув вгору, вдарив ліктем Ковалюка, впав, губа ось така, Ковалюк його не чіпав абсолютно. Усе це дуже добре видно на касеті.

Ми будемо подавати протест. Звичайно, на результат це вже не вплине, але суддя просто… я не хочу висловлюватись, бо вже тренери страждали через це.

Коли у наші ворота суддя призначив пенальті, поза грою не було. Я сказав інспектору, що завтра поїду в Київ, і там якщо буде Суркіс − йому занесу. Не буде − до Дердо піду, я сидіти не буду, мені вже це набридло. І нехай їх «казнят», бо вони впливають на результат. Суддя давав свисток, гравці Львова лежали і провокували. Я говорив, що вони не будуть нам давати розвивати атаку. Тільки поштовх, і суддя разів 5 неправильно фіксує напрямок. Суддя не давав нам розвинути атаку, і де можна було зупиняв гру. Суддя встигає тільки тоді, коли свиснув. Гравці зупинилась, він віддихався і знову побіг. Він ніде не встигає. Некваліфікованість. Він дає свистки, і сам відпочиває і футболісти ходять пішки. У нас високоросла команда, якій потрібен рух, а суддя його зупиняє. Гра нединамічна. Ми були слабші, і ми програли. Програли, бо поступились Львову у специфічних компонентах. У нас немає завдання «Вища ліга». Не знаю, хто підіймає ажіотаж, у нас завдання виховувати футболістів, доки ми наберемо оберти. Хіба нам хтось допомагає? Нам лише всі і всюди шкодять. Ні мерія, ні обласна рада, автобус хочуть забрати старий, судимось через стадіон. Приємно… Нехай буде, програли 1:4, нічого страшного немає. Є індивідуальні можливості гравців, які сьогодні зіграли. Не розумію, чому всі перелякались, жорстко з ними зіграли… Та вони нас вдома перебили. І вболівальники наші… як тільки програли, чую «ганьба!». Та яка ганьба? Он «Шахтар» програє вдома «Бенфіці», чи київському «Динамо», вони не кричать «Ганьба!».
Ми підготувались, Львів підготувався краще, а хто кращий той виграє − закон футболу. Мені дуже важко, соромно і образливо, а що я можу зробити? Команда є, яка є. У нас було так: Давидов зовсім нуль, Кривошеєв взагалі нуль, і Костюк нижче нуля. Я їх відправлю. Гравці вищої ліги, грали в «Металісті».
Так, це важко, і у моїй кар’єрі це не вперше. Хіба ми ніколи не програвали? Як можуть, ну не можуть краще. Ми вирішили навіть щодо Лісового, який старався, але зіграв неякісно. Він навіть штрафний пішов бити, який я сказав, що б’є Жадер і Давидов. Я його питаю, чого ти пішов бити штрафний, він каже − я не знаю.
Дручек зіграв безобразно, Ковалюк безобразно, Кривошеєв узагалі ніяк. У нас пропускав гру Войтович − боєць центру поля, через четверту жовту, і воно все далось взнаки. Не хочу шукати виправдання, вина лежить на тренерах, раз ми програли. У футболі багато не треба. Казус з цим пенальті… він як шок. Вдома пенальті, якого немає. Суддя зараз сидить нігті гризе. Я йому кажу: «Виродку, тобі кінець, не знаю, що я буду робити…». Ми виходимо і одна скотинка така виходить, і все псує… Для чого мені їздити на збори одні, другі, треті. Для чого нам це робити. Виходить незрозуміло хто, і псує все на місці. Він потім їде геть і сміється з мене, з команди, з вболівальників. Їм зараз добавили внесок у вищій лізі. 70 відсотків. Крім того, у вищій лізі ще багато платять поза законом. І їм мало. Законно вам дають і беріть собі отримуйте та й все. Ніхто нічого не може зробити, мучаться. Суддя сорок метрів від пенальті прибіг, на точку − бам! Людина вистрибнула вгору і впала, вдарив ліктем Ковалюка і впав. І все 2:1, а тут команда і так не могла розкочегарити. Це некваліфіковане суддівство. Львівські футболісти провокували, імітували травми. Скажіть хто з наших гравців хоч раз зіграв грубо, вони не вміють у відборі грати − це хвороба нашої команди. Футболісти лежали на траві 10 відсотків ігрового часу. Суддя зупинив гру, чудак лежить. Хто це придумав, ніколи такого не було. Чому ми повинні дотримуватись цих правил? Чи може варто піти з футболу, а то вже тошнить від нього.

Я напевно перевантажив футболістів, вина лежить на мені. Але і останній тиждень я збавив навантаження. Я їм дав такі навантаження, які я ще не давав жодного разу за 30 років своєї роботи. Не було свіжості, а давати 2-3 дні відпочинку, то я ніколи цього не робив. Всі футболісти попливши, Майк сьогодні непогано рухався, а на зборі був важкуватий. Костюк жодної передачі не зміг зробити. Кого звинувачувати? Мене? Його? Обставини? Б’є по воротах вертикально, а передача горизонтально − все навпаки.

«Волинь» − ФК «Львів» − 1:4

Голи: Алозі, 22 − Б.Баранець, 12, 41, з пен.; В.Федорчук, 59; Ханас, 87

«Волинь»: Ю. Федорчук, Ковалюк, Кривошеєв Дручик, Костюк, Лісовий (Карковський, 77), Жадер (Майдан, 37) (Павлов, 63), Максимюк (Кінаш, 46), Давидов (Рурич, 70), Піщур, Алозі

ФК «Львів»: Бандрівський, Гальчук, Ільків, Романюк, Даньків, В. Федорчук (Теплий, 80), Г. Баранець (Ханас, 86), Худзік (Козак, 90), Козьбан (Чепурненко, 60), Б. Баранець (Ференц, 90+2), Панас

Попередження: Ю.Федорчук, 43; Піщур, 45

Арбітр: Топіха (Київ); 7 500 глядачів

Іван Федик «СПОРТИВКА»


+++
Підписатися на новини