У Ковелі стартував черговий захід у межах програми з пошуку та розвитку талантів FIFA TDS

У Ковелі стартував черговий захід у межах програми з пошуку та розвитку талантів FIFA TDS. До участі у футбольному таборі, який є вже другим за ліком, залучені юні футболісти наймолодшої вікової категорії — 2015—2017 років народження.

Фото прес-служби УАФ

26 найкращих представників своїх ОТГ, які були виявлені шляхом тестування футбольних здібностей та фізичних якостей, почали футбольний тиждень. Основна задача в роботі в таборі — удосконалення технічних та інтелектуальних здібностей юних гравців.

Фото прес-служби УАФ

Виконання кожної вправи в ході тренувального процесу вимагає від футболістів постійно мислити на полі, сканувати простір та приймати відповідні рішення в тій чи іншій ігровій ситуації. Група за своїм складом фактично однорідна. Юних футболістів обʼєднує бажання навчатися та високий рівень мотивації й дисципліни.

Фото прес-служби УАФ

Для дітей створено умови, які за своєю сутністю моделюють умови професіонального футболу. Усе рухається навколо юних футболістів. Високоякісне харчування з меню, спеціально підлаштованим під вимоги тренувального процесу, логістика від готелю до футбольної бази ФЦ «Ковель» із його смарагдовими натуральними та штучними газонами, постійна професійна робота обслуговчого персоналу, який робить усе можливе для максимального комфорту юних гостей.

Фото прес-служби УАФ

Усе це з урахуванням високої якості умов проживання в готелі «Наше місто» дає дітям можливість відчути себе професіоналами та зробити перший крок до своєї мети.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
27.08.2024 13:00

Контрольно-дисциплінарний комітет УАФ ухвалив низку рішень

Контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу на сво...

24.08.2024 10:00

З Днем Незалежності, Україно!

Сьогодні — найголовніше свято нашої держави, День Незалежності У...

21.08.2024 12:00

«Інклюзивні футбольні секції» працюють у Рівному

Соціальний проєкт Української асоціації футболу та Рівненської обласно...

19.08.2024 17:00

В Ужгороді пройшов VIII традиційний турнір на честь Андрія Гаваші

З 13-го до 17 серпня серпня в Ужгороді пройшов VIII традиційний т...

Підписатися на новини