Друга ліга. Львівські «Карпати» стають прихованим лідером, а «Металург» перериває нічийну серію

Відразу три тренерські відставки відбулися в командах другої ліги: Євген Коваленко залишив «Буковину», Володимир Циткін — вінницьку «Ниву», а Сергій Шевченко — «Миколаїв». Причина — незадовільні, на думку клубного керівництва, результати цих колективів в останніх турах.

Тим часом пригальмував фаворит групи «А» — «Лівий берег». Після поразки від «ЛНЗ» кияни поступилися ще одному переслідувачу — «Епіцентру». Хоча починалося все для підопічних Анатолія Бузніка вдало, адже саме вони відкрили рахунок. Проте це не вибило господарів із колії, і ще до перерви вони зуміли вирівняти становище, а в другому таймі, додавши обертів, довели справу до перемоги — 3:1.

За словами наставника «Епіцентру» Олега Надуди, спрацював тактичний план: господарі володіли інформацією, що центральним захисникам киян бракує швидкості, тому висунули на вістря атаки моторного легіонера Барбосу, який своїми ривками виснажував стоперів гостей, чим подоляни і скористалися в другому таймі, кинувши в бій свіжі сили.

Ця вольова звитяга дозволила «Епіцентру» закріпитися в чільній групі, а «Карпати» (Львів) після сьогоднішньої перемоги над «Рубіконом» наздогнали «Лівий берег», і саме вони — на першому місці за втраченими очками.

А в групі «Б» поступово спорожнів лазарет лідера, «Металурга», і це відразу далося взнаки: підопічні Володимира Микитина розтрощили в гостях «Нікополь» (6:0) і вже на шість очок відірвалися від найближчого переслідувача — «Скорука».

Група «А». Технічні дані та турнірна таблиця

Група «Б». Технічні дані та турнірна таблиця

НОВИНИ ПО ТЕМІ
23.09.2024 15:43

Друга ліга. Прискорення резервістів і гальма «Пробою»

Після не зовсім вдалого старту керівництво ФК «Скала 1911»...

16.09.2024 18:13

Друга ліга. Перша поразка «Пробою», «Гірник-Спорт» надолужує згаяне

Останнім часом пригальмував «Пробій», який упевнено лідиру...

02.09.2024 11:00

Друга ліга. Переможна серія «Пробою», результативне прискорення дублерів елітних команд

У четвертому турі добре себе проявили другі клубні команди представник...

26.08.2024 18:34

Друга ліга. Прискорення «Пробою» та «Скали 1911» і стартове фіаско «Гірника-Спорту»

Відбулися поєдинки 3-го туру чемпіонату України серед команд другої лі...

Підписатися на новини