Друга ліга. «Чернігів» виправляє приціл, а «Нікополь» зупиняє «Миколаїв»

13-й тур виявився щасливим для фаворита групи «А» — «Лівого берега», хоча футболісти «Буковини» й чинили впертий опір. Але наприкінці поєдинку далася взнаки перевага підопічних Анатолія Бузніка у фізичній підготовці. Вони тричі змушували господарів розпочинати із центра поля, і єдине, що вдалося буковинцям, так це забити гол престижу — 1:3.

Приємно здивував результативністю «Чернігів», який у попередніх 11-ти матчах вражав ворота суперників усього чотири рази. Але вчора підопічні Валерія Чорного виправили приціл і тричі змусили капітулювати воротаря «Епіцентру» Сергія Чернобая. Гості двічі вирівнювали становище, проте останнє слово було за «містянином» Богданом Лазаренком, який оформив дубль. 3:2. Подоляни зазнали другої поразки поспіль й істотно погіршили свої шанси на підвищення у класі.

Також п’ять м’ячів було забито в протистоянні у Бурштині, де з’ясовували стосунки «Карпати» з Галича та вінницька «Нива». На 90-й хвилині аргентинський легіонер господарів Ікер Скотто, що вийшов на заміну, став автором переможного голу (3:2). Це перша звитяга галичан під орудою іспанського фахівця Карлоса Інарехоса.

У групі «Б» уже дев’яту перемогу поспіль відсвяткував «Металург», цього разу — над «Кристалом» (1:0). А ось херсонська команда встановила свій антирекорд, зазнавши восьмої поразки поспіль під час виступів у другій лізі.

І наостанок віддамо належне футболістам «Нікополя», які дали бій «Миколаєву» та перервали його чотириматчеву переможну серію, змусивши підписати мирну угоду (1:1).

Група «А». Технічні дані та турнірна таблиця

Група «Б». Технічні дані та турнірна таблиця

НОВИНИ ПО ТЕМІ
13.04.2024 12:00

Друга ліга. ФК «ЮКСА» не скористався нагодою відірватися від переслідувачів

Відбулися поєдинки 23-го туру чемпіонату України серед команд другої л...

07.04.2024 17:43

Друга ліга. Аргументи ФК «ЮКСА» у Звягелі виявилися вагомішими

У 22-му турі чемпіонату другої ліги сьогодні в епіцентрі уваги були ві...

31.03.2024 16:01

Друга ліга. «Чайка» перервала переможну серію «Звягеля»

Відбулися поєдинки 21-го туру чемпіонату України серед команд другої л...

24.03.2024 17:18

Друга ліга. Нічия ФК «ЮКСА» в Одесі найбільше потішила конкурентів

Весняна частина сезону в третьому за рангом дивізіоні розпочалася з 20...

Підписатися на новини