Вік-енд для футболістів збірної України: голи Бєсєдіна та Сидорчука й півфінальний виліт Михайліченка

Минулого вік-енду 21 із 33-х футболістів, яких Андрій Шевченко включив до розширеного списку національної команди України, виходив на поле у складах своїх клубів.

Ще в п’ятницю, 12 березня, у рамках 27-го туру італійської Серії А «Аталанта» за участі Руслана Маліновського, але без Віктора Коваленка на власному полі обіграла «Спецію» — 3:1.

У перенесеному поєдинку 26-го туру бельгійського чемпіонату «Брюгге» Едуарда Соболя на виїзді розписав мирову з «Шарлеруа» (1:1).

У суботу, 13 березня, у 18-му турі української Прем’єр-ліги «Ворскла» Дмитра Різника на власному полі програла «Дніпру-1» (0:1).

У неділю, 14 березня, у 26-му турі чемпіонату Угорщини «Ференцварош» Ігоря Харатіна (пропускав матч) та Олександра Зубкова на власному стадіоні розшматував «Пакш» — 5:2.

Лідери УПЛ, «Динамо» та «Шахтар», здобули синхронні перемоги.

Кияни в Запоріжжі завдяки м’ячам Артема Бєсєдіна та Сергія Сидорчука обіграли «Зорю» — 2:0. Окрім авторів голів, у складі команди Мірчі Луческу в поєдинку взяли участь ще семеро збірників: Георгій Бущан, Віталій Миколенко, Ілля Забарний, Олександр Сирота, Віктор Циганков, Володимир Шепелєв та Микола Шапаренко, що відзначився результативною передачею.

Гірники в Києві не мали проблем із «Десною» — 4:0. У матчі взяли учать шестеро гравців збірної України: Анатолій Трубін, Сергій Кривцов, Микола Матвієнко, Жуніор Мораес, Марлос та Євген Коноплянка.

Вихід на поле Богдана Михайліченка не допоміг його «Андерлехту» пробитися до фіналу Кубку Бельгії. Команда українця вдома програла «Генку» — 1:2.

А вже в понеділок, 15 березня, у перенесеному матчі 28-го туру бельгійської Про Ліги «Гент» Романа Яремчука поступився вдома «Брюгге» Едуарда Соболя (0:4).

НОВИНИ ПО ТЕМІ
24.09.2024 20:47

Максим Таловєров допоміг ЛАСКу пробитися до 1/8 фіналу Кубку Австрії

У матчі 1/16 фіналу Кубку Австрії ЛАСК захисника збірної України Макси...

21.09.2024 20:34

Максим Таловєров допоміг своєму ЛАСКу здобути перемогу в матчі чемпіонату Австрії

У 7-му турі австрійської бундесліги ЛАСК захисника збірної України Мак...

20.09.2024 12:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: домашні матчі чекають лише на Таловєрова, Сидорчука, Луніна та Довбика

Прийдешній ігровий клубний вік-енд для легіонерів збірної України, яки...

Підписатися на новини