Гарячий вік-енд для футболістів збірної України: голи Коноплянки, Степаненка та Кравця

Минулий вік-енд для футболістів, яких Андрій Шевченко запрошував на березневий збір нашої національної команди, виявився доволі результативним. Причому як на наших теренах, так і за їхніми межами.

Спочатку зауважимо, що свої перші контрольні поєдинки в рамках підготовки до сезону-2020/2021 провели бельгійські «Гент» Романа ЯремчукаРомана Безуса та Ігоря Пластуна і «Брюгге» Едуарда Соболя.

У суботу, 4 липня, в українській Прем’єр-лізі чинний чемпіон країни, «Шахтар», на НСК «Олімпійський» здолав київське «Динамо» з рахунком 3:2.

У складах обох суперників у грі взяли участь одразу дев’ятеро футболістів збірної України. За «Динамо» на поле виходили Сергій Сидорчук, Віталій Буяльський та Олександр Караваєв. У лавах гірників зіграли Микола Матвієнко, Сергій Болбат, Жуніор Мораес, Марлос, Тарас Степаненко та Євген Коноплянка. На рахунку двох останніх — по одному забитому м’ячу.

В італійській Серії А «Лечче» Євгена Шахова на виїзді програв «Сассуоло» (2:4), а в іспанській Сегунді «Ов’єдо» Андрія Луніна також на чужому полі поступився «Кадісу» (0:2).

У неділю, 5 липня, в англійській Прем’єр-лізі «Вест Хем» Андрія Ярмоленка розійшовся у гостях миром (2:2) із «Ньюкаслом», а «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка поступився на виїзді «Саутгемптону» (0:1).

В УПЛ «Олександрія» Юрія Паньківа в Запоріжжі зіграла внічию із «Зорею» (2:2).

Фото Павла Кубанова

В італійській Серії А Руслан Маліновський заробив вирішальний пенальті у гостьовій зустрічі своєї «Аталанти» з «Кальярі», яку бергамці виграли — 1:0.

Нарешті, у понеділок, 6 липня, «Кайсеріспор» Артема Кравця на своєму полі обіграв «Бешикташ» (3:1). Наш нападник відзначився забитим м’ячем.

І знову — гарячий мід-уїк для легіонерів

Укотре зазначимо, що вимушена футбольна пауза, пов’язана з пандемією коронавірусу, ущільнила футбольний календар майже до режиму нон-стоп. Стосується це, звичайно, і команд, де виступають легіонери збірної України.

Уже сьогодні, 7 липня, у чемпіонаті Італії «Лечче» Євгена Шахова прийматиме «Лаціо» (початок зустрічі — о 20.30 за київським часом).

Середа, 8 липня, обіцяє стати напрочуд гарячою для українських хлопців. В англійській Прем’єр-лізі «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка прийматиме «Ньюкасл», а «Вест Хем» Андрія Ярмоленка чекатиме на гостей із «Бернлі» (обидві гри розпочнуться о 20.00 за Києвом).

В іспанській Сегунді «Ов’єдо» Андрія Луніна вдома зіграє проти «Лас-Пальмаса» (21.00), а в італійський Серії А «Аталанта» Руслана Маліновського прийме «Сампдорію» (22.45).

У четвер, 9 липня, в турецькій Суперлізі «Кайсеріспор» Артема Кравця на виїзді зустрінеться з «Різеспором» (18.30).

НОВИНИ ПО ТЕМІ
27.03.2024 18:41

Бомбардири збірної України: Роман Яремчук упритул наблизився до Сергія Реброва

Після березневих матчів плей-оф відбору Євро-2024 сталися зміни в істо...

27.03.2024 00:28

Сергій Ребров: «Сьогодні всі заслуговують на цю перемогу — наші вболівальники, наші ЗСУ та наша збірна»

Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров прокоментув...

26.03.2024 23:43

Збірна України здобула вольову перемогу над Ісландією і вийшла на Євро-2024!

Перемігши Ісландію у фіналі плей-оф відбору — 2:1, наша націонал...

26.03.2024 13:00

Андрій Лунін: «Якщо хочеш потрапити на Євро, треба обігравати будь-кого»

Голкіпер національної збірної України Андрій Лунін поділився очікуванн...

Підписатися на новини