Ініціатива Української асоціації футболу допомагає в боротьбі з пандемією

Протягом тижня, що минає, було зроблено чимало добрих справ у рамках ініціативи УАФ щодо допомоги в боротьбі з поширенням коронавірусу.

Смачні пасхальні продуктові набори від заступника голови Одеської обласної футбольної асоціації Ігоря Шуховцева отримали лікарі обласного клінічного медичного центру.

Фото oofa.com.ua

Також Одеська обласна футбольна асоціація турбується про ветеранів спорту. Триває челендж «Допоможи другу — подолай ризик розповсюдження коронавірусу», метою якого є допомога ветеранам футболу, які мають потребу, у доставці продуктів харчування та ліків.

Фото oofa.com.ua

Продовжує щоденне перевезення працівників Херсонської обласної інфекційної лікарні Херсонська обласна асоціація футболу. Лікарня забезпечена необхідними медикаментами та обладнанням, в тому числі й апаратами штучної вентиляції легень. У цей час дуже важливо, щоб у медичних працівників не виникало складнощів дістатися до місця роботи та їх допомога була вчасною.

Фінансову допомогу місцевим ветеранам і малозабезпеченим громадським активістам надала Закарпатська асоціація футболу.

Фото ffz.org.ua

Голова Львівської асоціації футболу Олександр Шевченко надав допомогу Рудківській лікарні, яка є опорною для прийому пацієнтів із підозрою на захворювання коронавірусом COVID-19 із чотирьох районів області. Медзаклад у Рудці отримав антисептики для дезінфекції рук і приміщень.

Фото ffl.org.ua

ТОВ «Агробізнес», генеральний спонсор однойменної першолігової команди з Волочиська, із метою протидії поширенню коронавірусу надає на постійній основі необхідну допомогу медичним закладам Хмельницької та Тернопільської областей. Зокрема, Тернопільській обласній клінічній психоневрологічній лікарні та Волочиській центральній районній лікарні були передані дворівневі установки для вентиляції легень RESmart GII BPAP System, також у ці заклади закуплені пірометри, дезінфікуючі засоби, антисептики, ізолювальні костюми, медичні халати тощо.

Фото fcab.com.ua

НОВИНИ ПО ТЕМІ
03.07.2020 14:01

УАФ та РОАФ передали м’ячі для рівненських команд учасників АТО

Рівненська обласна асоціація футболу спільно з Українською асоціацією...

29.06.2020 12:02

Провідні медичні установи Закарпаття отримують допомогу від обласної асоціації футболу

Закарпатська асоціація футболу продовжує підтримувати заходи, спрямова...

25.06.2020 11:05

Допомога медикам від голови Львівської асоціації футболу

Віце-президент УАФ, голова Львівської асоціації футболу Олександр Шевч...

14.06.2020 14:31

Закарпатська асоціація футболу продовжує підтримувати ветеранів

У зв’язку з пандемією COVID-19 та з метою протидії поширенню кор...

Підписатися на новини