Допомога медикам, турбота про ветеранів та подарунки до Великодня

Протягом тижня, що минає, тривала діяльність суб’єктів українського футбольного життя, які підтримали ініціативу УАФ щодо допомоги в боротьбі з поширенням коронавірусу.

500 експрес-тестів для виявлення захворювання, які були придбані за кошти компанії City One Development та БО «Час дій», отримав від радника президента УАФ Валентина Латипова Національний військово-медичний клінічний центр «Головний військовий клінічний госпіталь».

Фото Павла Кубанова

«Щиро вдячний Українській асоціації футболу та її керівнику Андрію Павелку за багаторічну співпрацю та партнерство. Це важливо для нас і надзвичайно важливо для наших пацієнтів — захисників України, які поступають до нас на лікування», — відзначив начальник госпіталю генерал-майор Анатолій Казмірчук.

Фото koloskovalivka.com

Крім того, 1000 тестів на коронавірус було передано Українською асоціацією футболу до лікарень Київської області. 500 тестів отримала Білоцерківська районна лікарня, 250 — Васильківська і 250 — Фастівська районна лікарня. Окрім тестів, білоцерківська лікарня отримала ще й продуктові набори для лікарів, які стоять на варті здоров’я людей.

Фото Павла Кубанова

Напередодні ж Великодня медики і поранені захисники нашої країни, які перебувають на лікуванні в Національному військово-медичному клінічному центрі «Головний військовий клінічний госпіталь», отримали паски й продуктові набори в рамках передсвяткової акції, яку провела Українська асоціація футболу спільно з Асоціацією ветеранів футболу України та благодійною організацією «Час дій».

Фото hoff.ks.ua

Продовжує забезпечувати щоденне перевезення працівників Херсонської обласної інфекційної лікарні Херсонська обласна асоціація футболу. Також Координаційний штаб ХОАФ здійснює допомогу ветеранам футболу Херсонщини в доставці продуктів харчування чи ліків та співпрацює з Єдиним антикризовим штабом Херсонської області.

Фото ffl.org.ua

Представники Львівської асоціації футболу напередодні Великодня з ініціативи й за особистої фінансової підтримки голови ЛАФ Олександра Шевченка передали футбольним ветеранам регіону півсотні великодніх наборів. Раніше допомогу від ЛАФ отримали футбольні ветерани регіону, а також вихованці дитячих будинків області та 8-а клінічна лікарня міста Львова.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
03.07.2020 14:01

УАФ та РОАФ передали м’ячі для рівненських команд учасників АТО

Рівненська обласна асоціація футболу спільно з Українською асоціацією...

29.06.2020 12:02

Провідні медичні установи Закарпаття отримують допомогу від обласної асоціації футболу

Закарпатська асоціація футболу продовжує підтримувати заходи, спрямова...

25.06.2020 11:05

Допомога медикам від голови Львівської асоціації футболу

Віце-президент УАФ, голова Львівської асоціації футболу Олександр Шевч...

14.06.2020 14:31

Закарпатська асоціація футболу продовжує підтримувати ветеранів

У зв’язку з пандемією COVID-19 та з метою протидії поширенню кор...

Підписатися на новини