Степаненко, Соболь та Різник поділилися думками щодо найближчих матчів збірної України у відборі ЧС-2022

Національна збірна України, яка готується до матчів кваліфікації ЧС-2022 з командами Фінляндії (9 жовтня в Гельсінкі) та Боснії і Герцеговини (12 жовтня у Львові), провела черговий тренувальний день у Києві.

Учора під час занять на НТК ім. В. Баннікова футболісти синьо-жовтих поділилися думками про прийдешні протистояння.

Тарас Степаненко (півзахисник)

— Проводимо по два тренування, але вони не особливо важкі. Зранку працюємо над тактикою. Перед попереднім збором не було часу зробити напрацювання, зараз часу побільше. Ми максимально використовуємо цю можливість, щоб бути готовими до фінів та боснійців.

Фінляндія — хороша команда, дуже додала останнім часом. Суперник виступав на Євро-2020, показав гідну гру, має непоганих футболістів. Тому готуємося дуже серйозно, з великою концентрацією, чудово розуміємо, що це найважливіша гра відбору.

Як мінімум у трьох із п’яти попередніх матчів ми могли й повинні були перемагати, оскільки мали перевагу та більшу кількість моментів. Але, на жаль, чогось не вистачає. Можливо, удачі, або ж десь недопрацьовуємо. Сподіваюся, що зможемо зломити цю ситуацію й нарешті перемогти.

Едуард Соболь (захисник)

— Суперники непрості. І вболівальники, й самі гравці чекають перемоги. Ми зробимо все, що від нас залежить, аби здобути шість очок. Це буде нелегко, але підготовка йде добре. Гадаю, усі хлопці будуть готові до матчів.

У збірній завжди висока конкуренція. Я бажаю здоров’я Віталію Миколенку, щоб він швидше повернувся у стрій. Конкуренція — це завжди добре, оскільки ти прогресуєш. У нас достатньо футболістів, які можуть замінити один одного. Готуємося й настроюємося на яскраві й важкі матчі.

Дмитро Різник (воротар)

— Усе добре, працюємо, як завжди, у хорошому настрої. Фінляндія — гарна команда, грає на досить високому рівні. Будемо дуже ретельно готуватися.

Здорово тренуватися з такими партнерами. У нас усе добре у воротарському цеху, жартуємо на свої теми. Із В’ячеславом Кернозенком ми й раніше працювали на рівні U-20. Моє завдання — працювати, а щодо місця в основі вирішуватиме тренер.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
23.04.2024 11:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: Довбик знову забив за «Жирону», а Мудрик програв півфінал Кубку Англії

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило восьмеро лег...

19.04.2024 16:30

Вік-енд для легіонерів збірної України: кубковий півфінал Мудрика та іспанське Ель-Класіко Луніна

Прийдешній ігровий клубний вік-енд для легіонерів збірної України, яки...

16.04.2024 11:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: черговий забитий м’яч Довбика та жорсткий розгром у нашому дербі в АПЛ

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило семеро легіо...

Підписатися на новини