Перша ліга. Нестримний «Агробізнес» і вольовий ФК «ЮКСА»

Після 8-го туру в першій лізі визначилися головні претенденти на підвищення в класі.

У групі «А» це «Агробізнес», який збільшив відрив від найближчого переслідувача до 10-ти очок. Ця відстань зросла завдяки звитязі підопічних Олександра Чижевського над прямим конкурентом — «Епіцентром» (2:1). Футболісти з Волочиська забезпечили собі комфортну перевагу у два м’ячі ще до перерви. Єдине, що вдалося гостям, так це в другому таймі зменшити відставання в рахунку після удару новачка Володимира Танчика, який має чималий досвід виступів в УПЛ.

Поява біля керма «Ниви» нового тренера, Юрія Вірта, наразі не принесла тернополянам ніяких дивідендів. У Хмельницькому гості програли місцевому «Поділлю» (0:1) та погіршили свої шанси на потрапляння до чільного квартету, який боротиметься за підвищення в класі.

А в групі «Б» продовжує очолювати турнірну таблицю «Полтава». Не відстає й ФК «ЮКСА», який здобув важливі три очки в Запоріжжі. Пропустивши першими, під завісу матчу гості вирівняли становище, а в компенсований час Дмитро Mахнєв забив вирішальний гол — 2:1.

Перервалася переможна серія «Металіста 1925». У Кудрівці харків’яни вели перед, але на 90+5-й хвилині Артем Лєгостаєв, що вийшов на заміну, врятував «містян» від поразки — 1:1. Враховуючи провал слобожан на старті, вони втратили дуже важливі два пункти.

Результати і турнірні таблиці

НОВИНИ ПО ТЕМІ
12.09.2024 18:00

Перша ліга. «Агробізнес» продовжує своє свято, а «Вікторія» залишається прихованим лідером

У 6-му турі першої ліги дебютну перемогу записав до свого активу &laqu...

07.09.2024 20:18

Перша ліга. Заявка «Епіцентру», безвиграшна серія «Металіста 1925», фіаско «Хуста»

У 5-му турі першої ліги визначальними були кілька матчів, які на фініш...

02.09.2024 08:00

Перша ліга. Стартовий спурт «Агробізнесу» й приховане лідерство «Вікторії»

У першій лізі відбулися поєдинки 4-го туру.  У жодному з проведе...

Підписатися на новини