Комітет з етики та чесної гри продовжує освітню програму для учасників змагань

Відповідно до положень нормативних документів УАФ та УЄФА, Комітет з етики та чесної гри Української асоціації футболу продовжує реалізацію програми проведення тренінгів, спрямованих на роз’яснення фундаментальних принципів етики та чесної гри футболістам усіх рівнів.

Фото прес-служби УАФ

«За останні роки нам удалося суттєво покращити ситуацію з матчами «на контору». Це дозволило зосередитися на профілактичній роботі. Щоб уникнути порушень, ми щороку організовуємо лекції для професіональних і всіх бажаючих аматорських команд. Ми відслідковуємо свіжі порушення принципів етики та чесної гри в інших країнах і наводимо їх під час тренінгів як приклади забороненої поведінки. Я впевнений, що це чудовий спосіб сприйняття та засвоєння правил. Ми вирішили, що я особисто проводитиму лекції в клубах Прем’єр-ліги для гравців їхніх перших команд та команд U-19, а мої колеги будуть проводити такі тренінги онлайн для жіночих колективів та чоловічих команд, які беруть участь в інших змаганнях. Україна — велика країна, і фізично відвідати всі клуби дуже важко. Формат Zoom-конференцій уже довів свою ефективність, починаючи з часів пандемії», — сказав голова комітету Франческо Баранка.

Фото прес-служби УАФ

Окремо слід зазначити, що починаючи з поточного сезону Комітет з етики та чесної гри УАФ проводить лекції від імені УЄФА для молодіжних збірних команд України U-17 та U-19, молодіжної збірної WU-19 та дівочої збірної WU-17.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
22.07.2024 14:01

Офіційно. Виконком УАФ вирішив, що команда, яка замінить СК «Дніпро-1» в УПЛ, визначиться в перехідному турнірі

22 липня в Будинку футболу відбувся Виконком УАФ, який ухвалив рішення...

18.07.2024 18:00

У Києві пройшли НТЗ арбітрів і семінари інструкторів та спостерігачів УПЛ

Із 12-го до 17 липня в Києві проходили навчально-тренувальний збір арб...

18.07.2024 14:10

Європейські студентські ігри-2024: Україна — із золотом та двома сріблами!

VII Європейські університетські ігри, які у 2024 році приймала Угорщин...

16.07.2024 12:00

«Відкриті уроки футболу» — на підтримку дітей Харківщини

У Валківській громаді, що на Харківщині, із метою психосоціальної підт...

Підписатися на новини