На Тернопільщині реалізується програма розвитку шкільного футболу УАФ

На Тернопільщині активно реалізується програма розвитку шкільного футболу УАФ. На базі Тернопільського національного педагогічного університету Асоціацією футболу Тернопільщини було проведено курси підвищення кваліфікації вчителів із модулю «Футбол».

Фото АФТ

Слухачі курсів отримали сертифікати й D-ліцензії УАФ, а також набори інвентарю в наплічниках та посібники зі шкільного футболу для якісного проведення уроків футболу й інших футбольних заходів у своїх школах. Учителів привітали ректор ТНПУ Богдан Буяк, голова АФТ Тарас Юрик, декан факультету фізичного виховання Андрій Огнистий. Слід відзначити високий рівень організації курсів керівником Центру ліцензування тренерів категорій D і C обласної асоціації Володимиром Наумчуком та виконавчим директором Василем Заторським. Примітно, що вручення відбулося спільно з отриманням ліцензій тренерами, які проходили навчання за програмою С-диплому УАФ.

Фото АФТ

Вони разом з учителями відзначили, що програма УАФ матиме багато позитивних результатів для фізичного й емоційного розвитку дітей, для їхньої психосоціальної підтримки в умовах війни та принесе багато користі школам, що впроваджують футбол.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
27.09.2024 16:00

УАФ розпочала навчання для осіб із числа ВПО за програмою С-диплому УЄФА

Уже вдруге за напрямком сталого розвитку УАФ проводиться навчання для...

27.09.2024 13:00

В Івано-Франківську відбувся дитячий фестиваль «Відкриті уроки футболу»

Соціальний проєкт «Відкриті уроки футболу», який реалізуєт...

Підписатися на новини