Владислав Кочергін: «Мені здається, що мрія потрапити до збірної є в кожного футболіста з дитинства»

Півзахисник збірної України Владислав Кочергін прокоментував свій дебютний виклик до національної команди.

Нещодавно Олександр Петраков довикликав до національної команди з резервного списку Владислава Кочергіна. Півзахисник «Зорі» уже встиг узяти участь у кількох тренуваннях. Також новачок прокоментував свій виклик та поділився очікуваннями від товариського матчу із Чехією.

«Я чекав на це. Мені здається, що мрія потрапити до збірної є в кожного футболіста з дитинства. У кожного, хто починає свій шлях, є бажання представляти свою національну команду. Тому я дуже радий, що знаходжуся тут. Хлопці мене прийняли добре. Готуємося до матчу.

Після приїзду я поговорив із тренером, він пояснив, чого вимагає від футболістів, що вимагатиме від мене на полі. На тренуваннях хороша атмосфера, усі на позитиві після гарної гри з Францією. Тому готуємося до наступного поєдинку, постараємося досягнути стовідсоткового результату.

У Чехії хороша команда, є футболіст, який забив на Євро-2020 п’ять голів. Збита команда. Останній матч чехи провели із сильною Бельгією. Гадаю, гра буде важкою як для них, так і для нас. Будемо старатися показати свій максимум та досягти результату.

Коли грає національна команда, то немає такого поняття, як товариський поєдинок. Ми захищаємо честь країни. Будемо викладатися, щоб порадувати наших уболівальників», — сказав Кочергін.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
19.04.2024 16:30

Вік-енд для легіонерів збірної України: кубковий півфінал Мудрика та іспанське Ель-Класіко Луніна

Прийдешній ігровий клубний вік-енд для легіонерів збірної України, яки...

16.04.2024 11:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: черговий забитий м’яч Довбика та жорсткий розгром у нашому дербі в АПЛ

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило семеро легіо...

12.04.2024 13:00

Євро-2024. Кадри збірної України у відбірному турнірі: Олександр Сваток

У відборі Євро-2024 захисник «Дніпра-1» Олександр Сваток з...

Підписатися на новини