Національна збірна України почує слова підтримки вболівальників на матчі Україна — Фінляндія

Попри посилені протиепідеміологічні заходи в країні, уболівальники знайшли спосіб передати слова підтримки національній збірній з футболу в матчі Україна — Фінляндія, який відбудеться 28 березня на НСК «Олімпійський» (початок — о 21.45).

Для цього в соціальних мережах запущено онлайн-флешмоб серед фанів. Протягом тижня вони знімали коротке відео, в якому передавали збірній свої побажання перемоги та відзначали організаторів флешмобу. Незабутні емоції вболівальників зберуть у єдиний відеоролик та покажуть футболістам на великому екрані стадіону «Олімпійський» 28 березня перед матчем із Фінляндією.

Серед авторів фанатських відео випадковим чином оберуть тих, хто отримає 10 футболок із підписами гравців збірної. Футболісти запишуть відеовідповідь, в якій передадуть вітання переможцям.

До флешмобу вже підключилися відомі телевізійні ведучі, блогери, футбольні коментатори, а також торгові центри «Епіцентр» по всій країні.

Збірна отримала привітання та побажання перемоги навіть від наших полярників з української антарктичної станції «Академік Вернадський».

«Ми знаємо, що вболівальники — це 12-й гравець на полі, тому футболістам завжди легше грати на рідній землі. Ми прагнемо підтримати національну збірну в умовах порожніх трибун і передати їй дух справжнього єднання з уболівальниками. Відверті емоції українців, які ми покажемо нашим гравцям перед матчем, подарують їм потужний заряд енергії й віру в перемогу», — вважає організатор челенджу, компанія «Епіцентр», яка є титульним партнером збірної та Української асоціації футболу.

Побачити відео з підтримкою вболівальників можна буде в неділю, 28 березня на офіційних сторінках Української асоціації футболу та компанії «Епіцентр».

Нагадаємо, що 2 вересня 2019 року група компаній «Епіцентр К» підписала угоду з Українською асоціацією футболу, ставши титульним партнером національної збірної команди України з футболу. Подія стала органічним відображенням багаторічного партнерства з УАФ та особливої уваги та любові компанії «Епіцентр» до футболу. Мета компанії — популяризувати та розвивати український футбол та здоровий спосіб життя серед українців.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
25.04.2024 14:00

Стало відоме місце проведення товариського матчу Польща — Україна

Як вже повідомлялося, у межах підготовки до Євро-2024 7 червня збірна...

23.04.2024 11:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: Довбик знову забив за «Жирону», а Мудрик програв півфінал Кубку Англії

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило восьмеро лег...

19.04.2024 16:30

Вік-енд для легіонерів збірної України: кубковий півфінал Мудрика та іспанське Ель-Класіко Луніна

Прийдешній ігровий клубний вік-енд для легіонерів збірної України, яки...

16.04.2024 11:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: черговий забитий м’яч Довбика та жорсткий розгром у нашому дербі в АПЛ

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило семеро легіо...

Підписатися на новини