Антракт у Vbet Лізі: візити тренерів збірних України, бразильські новачки «Шахтаря»

До вашої уваги — останні новини із життя клубів української Vbet Ліги, які продовжують підготовку до другої частини сезону.

«Кривбас», який зараз очолює турнірну таблицю, вирушив на збори в іспанський Аліканте. Криворіжці провели спаринги з польським «П’ястом» (2:0), угорським «Ференцварошем» (2:0) та чеською «Вікторією» (0:3). Повернувся в команду Микитишин, а Семотюк та Устименко вирушили в оренду в «Минай».

«Дніпро-1» розпочав збори в Туреччині з поразки від австрійського «Штурму» (1:2). Залишив клуб аргентинець Пуріта. На одному з тренувань команди був присутній наставник національної збірної Сергій Ребров. 

Третя команда поточної першості, «Полісся», в іспанській Мурсії зустрілася з місцевим клубом «Реал Мурсія» (2:1) та польською «Сталлю» з міста Мелець (1:1). Житомирці орендували у швейцарського «Сьйона» француза Фортюне, а також підписали захисника збірної України Михайліченка. Розташування поліщуків відвідали тренер української молодіжки Унаї Мельгоса та помічник Сергія Реброва в національній збірній Вісенте Гомес.

Фото polissyafc.com

«Шахтар» пролонгував контракт зі Степаненком, а також підписав бразильців Кевіна та Марлона Гомеса. Еквадорець Кастілло орендований сербським «Партизаном», а Топалов — «Колосом». Протягом першої частини зборів у Туреччині гірники зіграли з вірменським «Пюніком» (2:0), польським «Лехом» (3:1) та словенським «Марибором» (0:0).

Поразками від косовського клубу «Балкані» (0:2) та польської «Легії» (1:3) розпочало турецькі збори «Динамо». Нідерландець Лонвейк другу частину сезону проведе у «Фортуні» (Сіттард). Розташування біло-синіх відвідав головний тренер збірної України Сергій Ребров.

Футболісти «Руху» завершили домашній етап підготовки спарингом із «Минаєм» (3:1), після чого вирушили до Словенії. Там львів’яни зіграли з місцевим «Домжале» (2:3) та боснійським «Сараєвом» (0:2).

«Ворскла» в Туреччині зустрілася з азербайджанським «Сабахом» (3:0), казахстанським «Кайсаром» (4:1) та косовським «Ллапі» (0:2). Новачком полтавців став Мякушко.

«Чорноморець» на турецьких зборах провів іще низку спарингів — з угорським «Уйпештом» (1:3), косовською «Дрітою» (1:3), південноафриканським «ТС Гелаксі» (0:4), австрійським «Альтахом» (0:2), македонським «АП Брера» (3:1). Новачком команди став Голуб.

Футболістами «Колосу» стали нападник збірної Литви Паулаускас та орендований у «Шахтаря» Топалов. 27 січня ковалівці прибули до Туреччини, де планують провести п’ять контрольних матчів.

«ЛНЗ» у Туреччині зіграв із польською «Вартою» (1:2) та чеським клубом «Млада Болеслав» (1:5). Новачками черкащан стали голкіпер Кучеренко та кілька легіонерів.

Фото fco.com.ua

«Олександрія» на турецьких зборах зустрілася з болгарським «Левські» (2:1), узбекистанським «Пахтакором» (1:1), польською «Віслою» з Плоцька (0:2) та косовським «Дукаджині» (1:0). Залишив команду еквадорець Ернандес, а новачками стали португалець Мігель Кампос і бразилець Де.

Розпочав підготовку в Іспанії «Металіст 1925». Харків’яни зіграли з австрійським «Вольфсбергером» (1:3) і польським «П’ястом» (0:2). Жовто-сині підписали Юрченка, Проценка та Гармаша.

«Оболонь» вирушила в Туреччину, де провела спаринги з косовськими клубами «Малішево» (0:2) і «Дукаджині» (4:1), із чеськими командами «Банік» (1:3) і «Градець-Кралове» (0:2), а також зі словацьким «Земпліном» (4:1).

Очільником «Зорі» залишається Юрій Коваль, покинув чорно-білих бразилець Венделл. Команда розпочала турецькі збори з поразки від польської «Краковії» (0:2).

«Верес» у Туреччині здолав македонський клуб «АП Брера» (3:2). Рівняни підписали Мельника й чорногорця Мрвальєвича, завершено співпрацю з Блізніченком.

Повернулися в «Минай» Нємчанінов і Бандура, орендовані у «Кривбасу» Семотюк та Устименко. Закарпатці провели спаринги з «Рухом» (1:3) і «Рухом-2» (6:0).

НОВИНИ ПО ТЕМІ
23.09.2024 19:55

VBET Українська Премʼєр-Ліга. Перша перемога «Колосу», «Шахтар» розгромив аутсайдера

Сьогодні, 23 вересня відбулися ще два поєдинки 7-го туру чемпіонату Ук...

22.09.2024 19:58

VBET Українська Премʼєр-Ліга. Нічиї в Рівному, Кривому Розі та Житомирі

Сьогодні, 22 вересня відбулися ще три поєдинки 7-го туру чемпіона...

21.09.2024 19:58

VBET Українська Премʼєр-Ліга. «Динамо» вперше втратило очки, перемоги «Карпат» та «Олександрії»

Сьогодні, 21 вересня відбулися стартові три поєдинки 7-го туру че...

Підписатися на новини