Перша група інструкторів УАФ отримала дипломи та ліцензії в Центрі ліцензування УАФ

8 січня в Києві в Центрі ліцензування УАФ завершила свій курс перша група інструкторів УАФ, які проводять навчання для тренерів-студентів.

За повідомленням офіційного сайту ЦЛ УАФ, навчання відбувалося згідно з програмою УЄФА, яка включала в себе три модулі, та проходило під керівництвом досвідченого експерта УЄФА Даріуша Пасєки (Польща) та директора ЦЛ УАФ Валерія Шамардіна.

Перші два модулі було проведено у Львові на базі Молодіжного навчально-спортивного центру ім. Св. Івана Боско, а завершальний — у Києві на базі ЦЛ УАФ. Вони включали в себе теоретичні та практичні заняття. Під час усього курсу навчання інструктори взаємодіяли з тренерами-студентами ЦЛ УАФ груп В-, А- та PRO-ліцензії УЄФА.

Фото clffu.org.ua

До навчальної групи інструкторів були включені досвідчені викладачі, які тривалий час здійснюють інструкторську роботу в ЦЛ УАФ і тепер відповідно до Тренерської конвенції УЄФА 2020 року пройшли повноцінний офіційний курс навчання та отримали відповідні дипломи й ліцензії.

Список інструкторів, що отримали ліцензії

Прізвище та ім’я
1 Шамардін Валерій
2 Хіміч Ігор
3 Хоркавий Богдан
4 Булгаков Євген
5 Бойчишин Олег
6 Спічек Олег
7 Лазоренко Вадим
8 Матвійченко Павло
9 Мандрієвський Вадим

«Навчання пройшло на високому рівні, адже це був пілотний проєкт під егідою нашого куратора з УЄФА Даріуша Пасєки. Ці дев'ять фахівців будуть брати участь у проведенні теоретичних і практичних занять для наших слухачів, які отримуватитимуть тренерські ліцензії та дипломи всіх трьох категорій.

Причому вони розділені — три спеціалісти ведуть категорію PRO, три — категорію А і три — категорію В. При розділенні ми відштовхувалися від досвіду та рівня підготовки людей. Ті, хто працював у дитячо-юнацькому футболі, тобто з гравцями до 14-ти років, відповідатимуть за категорію В, ті ж, хто має досвід роботи на рівні команд другої, першої та Прем'єр-ліги України, — за категорії А та PRO.

Фото clffu.org.ua

Причому приступили до роботи наші спеціалісти вже зараз. Адже наразі йдуть заняття за категорією PRO в інтерактивній формі. Коли ж у заняттях настає перерва у два місяці між сесіями, слухачі діляться на мікрогрупи по п'ять—сім осіб і працюють за індивідуальним графіком у клубах. І кожну таку групу веде інструктор, який оцінює їхню роботу», — розповів директор ЦЛ УАФ Валерій Шамардін.

 

НОВИНИ ПО ТЕМІ
27.08.2024 13:00

Контрольно-дисциплінарний комітет УАФ ухвалив низку рішень

Контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу на сво...

24.08.2024 10:00

З Днем Незалежності, Україно!

Сьогодні — найголовніше свято нашої держави, День Незалежності У...

21.08.2024 12:00

«Інклюзивні футбольні секції» працюють у Рівному

Соціальний проєкт Української асоціації футболу та Рівненської обласно...

19.08.2024 17:00

В Ужгороді пройшов VIII традиційний турнір на честь Андрія Гаваші

З 13-го до 17 серпня серпня в Ужгороді пройшов VIII традиційний т...

Підписатися на новини