Молодіжна збірна України передала ще один автомобіль для потреб ЗСУ на фронті

Гравці та тренерський штаб молодіжної збірної України, що завоювала право виступити на Олімпійських іграх 2024 року в Парижі, зібрали кошти та згідно з отриманим запитом передали черговий автомобіль для військовослужбовців ЗСУ, які звільняють територію нашої держави від російських окупантів.

Спільними зусиллями та за сприяння благодійної організації «Київщина футбольна» команда придбала автівку для воїнів окремого загону спеціального призначення «Азов».

Фото прес-служби УАФ

Сьогодні ж біля столичного Будинку футболу воротар команди Кіріл Фесюн разом із першими віце-президентами УАФ Олегом Протасовим та Анатолієм Демяненком передав автівку матері одного з бійців військового формування, що наразі виконує бойові завдання під Бахмутом.

На фронт також вирушать і комплекти тактичних навушників, необхідні бійцям загону для ведення контрнаступальних військових операцій.

Фото прес-служби УАФ

«Це вже третій автомобіль, який ми передаємо нашим воїнам для потреб на фронті. Сподіваємося, він допоможе їм у виконанні завдань та збереже життя наших захисників», — сказав Кіріл Фесюн, додавши, що команда продовжить збір коштів із метою допомоги ЗСУ.

Зазначимо, що раніше представники молодіжної збірної вже передавали українським військовослужбовцям автомобілі, рації, 3D-принтери та інше спорядження, необхідне на фронті.

Фото прес-служби УАФ

НОВИНИ ПО ТЕМІ
11.09.2024 13:00

Євро-2025 (U-21): емоції авторів голів молодіжної збірної України у ворота Північної Ірландії

Півзахисники молодіжної збірної України U-21 Назар Волошин та Максим Б...

11.09.2024 11:35

Унаї Мельгоса: «З точки зору результату та набраних очок ми досягли своєї мети»

Головний тренер молодіжної збірної України U-21 Унаї Мельгоса прокомен...

Підписатися на новини