Футбольні волонтери пройшли навчання УАФ

У межах підготовки до реалізації цьогорічних проєктів «Відкриті уроки футболу» та «Інклюзивні футбольні секції» лідери волонтерів і тренери із близько 40 громад різних регіонів України пройшли навчання УАФ в Івано-Франківську.

Програму презентували координатор проєктів УАФ Євгеній Столітенко та виконавчий директор Івано-Франківської обласної асоціації футболу Василь Сікора.

Фото прес-служби УАФ

Із 14-го до 16 серпня представники Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Житомирської, Закарпатської, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Львівської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Хмельницької,Черкаської, Чернівецької та Чернігівської областей знайомилися з особливостями організації проєктів, проведення інклюзивних занять, зі специфічним контентом щодо розвитку і взаємодії, веселих ігор, здорового способу життя дітей, постраждалих від війни.

Фото прес-служби УАФ

Безцінний інноваційний матеріал було отримано щодо компоненту проєктів із психологічної підтримки дітей, а також надання знань для мінімізації ризиків від вибухонебезпечних предметів, мін та надзвичайних ситуацій, пов’язаних із війною.

Заняття від найкращих українських експертів Юрія Луценка, Ліани Копилової, Віталія Тітарука, Сергія Чешейка, Марії Модлінської, Олексія Лазаренка й Євгенії Павлової були проведені як в інтерактивній семінарській формі, так і на практиці на івано-франківській «Хет-трик Арені».

НОВИНИ ПО ТЕМІ
25.09.2024 14:02

У Зборові відбувся фестиваль «Відкриті уроки футболу»

У Зборівській громаді, що на Тернопільщині, на міському стадіоні &laqu...

21.09.2024 14:00

«Інклюзивні футбольні секції» — для дітей Чернігова

Однією з нових точок у географії проєкту Української асоціації футболу...

20.09.2024 10:00

У Києві відбулося вручення тренерських А-дипломів УЄФА

У Києві відбулося вручення тренерських А-дипломів УЄФА цілій групі спе...

17.09.2024 16:00

Комітет з етики та чесної гри УАФ проводить планові освітні лекції для збірних України та клубів УПЛ і ПФЛ

Із метою підвищення обізнаності гравців, тренерів та персоналу основни...

Підписатися на новини