Гравці та тренерський штаб молодіжної збірної України придбали й передали автівку для воїнів ЗСУ

Футболісти та тренерський штаб молодіжної збірної України зробили черговий внесок у допомогу нашим воїнам зі Збройних сил України.

Спільними зусиллями команда придбала автівку для 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ, і сьогодні в Києві в Будинку футболу гравці «молодіжки» Володимир Бражко та Арсеній Батагов передали її волонтеру із Дніпра Кирилу Кіреєву.

Фото Павла Кубанова

«Велика подяка молодіжній збірній та УАФ! Рації, які збірники передали раніше, продовжують допомагати захисникам України, а позашляховик вирушить на схід і допомагатиме нашим воїнам у вирішенні тактичних та оперативних завдань під Бахмутом», — подякував футболістам Кіреєв.

Також Олег Протасов вручив волонтеру м’яч з автографами гравців «молодіжки», який буде розіграний на аукціоні, а натомість за виручені кошти будуть придбані необхідні речі та смаколики для наших бійців.

Фото Павла Кубанова

«У зборі коштів узяла участь уся команда. ЗСУ захищають Україну, завдяки їм ми можемо жити в рідній країні та грати у футбол», — розповів Володимир Бражко, додавши, що це точно не остання ініціатива від футболістів і тренерів збірної.

Раніше представники молодіжної збірної вже передавали українським військовослужбовцям рації, 3D-принтери, ще одну автівку й інше спорядження, необхідне на фронті.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
11.09.2024 13:00

Євро-2025 (U-21): емоції авторів голів молодіжної збірної України у ворота Північної Ірландії

Півзахисники молодіжної збірної України U-21 Назар Волошин та Максим Б...

11.09.2024 11:35

Унаї Мельгоса: «З точки зору результату та набраних очок ми досягли своєї мети»

Головний тренер молодіжної збірної України U-21 Унаї Мельгоса прокомен...

Підписатися на новини