Вік-енд для футболістів збірної України: гол Марлоса та зірване українське дербі в Англії

Клубний сезон-2019/2020 уже набрав майже максимальної потужності, а це означає, що переважна більшість гравців збірної України, яких Андрій Шевченко запрошував на червневі поєдинки національної команди, поринули у вир боротьби у складі своїх клубів.

У першому ж турі англійської Прем’єр-ліги «Вест Хем» Андрія Ярмоленка приймав на своєму полі «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка. Утім, українського дербі на англійській землі не вийшло. Ярмоленко не потрапив навіть до заявки господарів, а Зінченко відіграв повний поєдинок, що закінчився впевненою перемогою його команди — 5:0.

У третьому турі вітчизняної Favbet Ліги в Києві зійшлися «Динамо» та «Шахтар». Перемогу відсвяткували гірники (2:1), у складі яких забитим м’ячем відзначився Марлос.

Загалом, окрім нього, у грі взяли участь одразу дев'ять збірників. За «Динамо» зіграли Денис Бойко, Микита Бурда, Віталій Миколенко, Володимир Шепелєв та Віктор Циганков, за «Шахтар» — Андрій Пятов, Сергій Кривцов, Микола Матвієнко та Тарас Степаненко.

«Аталанта» Руслана Маліновського все ще продовжує підготовку до офіційного старту сезону (24 серпня). В її рамках бергамці зіграли контрольний поєдинок в Іспанії проти «Хетафе» та поступилися — 1:4. Український півзахисник вийшов на заміну на 69-й хвилині.

У третьому турі чемпіонату Бельгії «Гент» Романа Яремчука, Романа Безуса та Ігоря Пластуна поступився на виїзді «Мускрону» з рахунком 1:2. Безус та Пластун відіграли весь матч, а Яремчук пропустив зустріч через незначне нездужання.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
28.09.2024 10:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: для наших хлопців усе може розтягнутися на три календарні дні

Прийдешній ігровий клубний вік-енд для легіонерів збірної України, яки...

24.09.2024 20:47

Максим Таловєров допоміг ЛАСКу пробитися до 1/8 фіналу Кубку Австрії

У матчі 1/16 фіналу Кубку Австрії ЛАСК захисника збірної України Макси...

21.09.2024 20:34

Максим Таловєров допоміг своєму ЛАСКу здобути перемогу в матчі чемпіонату Австрії

У 7-му турі австрійської бундесліги ЛАСК захисника збірної України Мак...

Підписатися на новини