Олег Шайтанов: «У деяких моментах наші дівчата були точнішими, що й вирішило долю поєдинку»

Головний тренер жіночої збірної України з футзалу Олег Шайтанов прокоментував перемогу над командою Словенії (2:1) у першому товариському матчі.

«Дуже важко давалася гра і нашим досвідченим гравчиням, тому не став би оцінювати нових футзалісток збірної. Цей матч дуже нагадує наш цьогорічний поєдинок із командою Словаччини, де ми також зібралися за день і показали не надто вражаючу гру. Тож усі не зіграли на своїх максимальних можливостях.

Я не можу сказати, що в другому таймі ми сильно змінилися, але в деяких моментах наші дівчата були точнішими, що й вирішило долю поєдинку. Особливо остання контратака «3 в 2», коли ми дійсно непогано розіграли можливість забити м’яч. За 10-бальною шкалою гру команди оцінюю на 4—5, тому що дійсно ми не вражали своєю грою в цьому матчі», — сказав Олег Шайтанов у коментарі для YouTube-каналу Асоціації футзалу України.

Другий поєдинок між збірними Словенії та України пройде сьогодні в місті Подчетртек (початок — о 18:00 за київським часом).

Нагадаємо, нещодавно ФІФА ухвалила рішення про те, що 2025 року відбудеться перший в історії чемпіонат світу з футзалу серед жінок. Участь у турнірі візьмуть 16 команд. Квоти для участі в мундіалі розподілено наступним чином: Європа — 4, Південна Америка — 3, Азія — 3, Африка — 2, КОНКАКАФ — 2, Океанія — 1. Ще одне місце дістанеться країні-господарю.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
19.03.2024 21:37

Жіноча збірна України з футзалу вдруге поступилася команді Італії

Жіноча збірна України з футзалу провела другий виїзний товариський мат...

19.03.2024 11:30

Олег Шайтанов: «Ми розберемо ці пропущені м'ячі, вони дійсно були необов'язковими»

Головний тренер жіночої збірної України з футзалу Олег Шайтанов проком...

18.03.2024 22:41

Жіноча збірна України з футзалу поступилася команді Італії в першому матчі

Жіноча збірна України з футзалу провела перший виїзний товариський мат...

18.03.2024 10:00

Сьогодні жіноча збірна України з футзалу проведе перший із двох контрольних матчів проти Італії

Жіноча збірна України з футзалу готується до участі в європейській ква...

Підписатися на новини