Ліга конференцій. Визначилися потенційні суперники «Дніпра-1» і «Динамо» в плей-оф раунді кваліфікації

Сьогодні в штаб-квартирі УЄФА відбулося жеребкування плей-оф раунду кваліфікації Ліги конференцій-2023/2024.

Як відомо, «Дніпро-1» у межах третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи зіграє із чеською «Славією». Перший поєдинок українці проведуть у Празі 10 серпня, другий — у Кошицях 17 серпня. Переможець дуелі в наступній стадії зустрінеться з луганською «Зорею».

У разі невдачі в протистоянні із чехами дніпряни зіграють у плей-оф раунді кваліфікації Ліги конференцій, жеребкування якого відбулося сьогодні. У такому випадку опонентом віце-чемпіона України буде переможець пари «Лех» (Польща) — «Спартак» (Словаччина). Перший поєдинок «Дніпро-1» проведе в гостях 24 серпня, матч-відповідь — удома 31 серпня.

Фото uefa.com

Водночас «Динамо» стартує в третьому кваліфікаційному раунді Ліги конференцій, де зіграє з грецьким «Арісом». Перший матч кияни проведуть на виїзді 10 серпня, другий — на власному полі 17 серпня.

У разі успіху в протистоянні з греками на біло-синіх у плей-оф раунді кваліфікації ЛК очікуватиме переможець пари «Бешикташ» (Туреччина) — «Нефтчі» (Азербайджан). Перший поєдинок динамівці проведуть на власному полі 24 серпня, матч-відповідь — у гостях 31 серпня.

Додамо, що полтавська «Ворскла» вже вибула з боротьби в Лізі конференцій.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
24.08.2023 22:06

Ліга конференцій. «Динамо» програло «Бешикташу» в першому матчі плей-оф раунду кваліфікації

Київське «Динамо» продовжило свій виступ у Лізі конференці...

10.08.2023 23:15

Ліга конференцій. Дебют «Динамо» в турнірі завершився поразкою від «Аріса»

Четверта команда попереднього розіграшу УПЛ, київське Динамо», д...

Підписатися на новини