Наставник збірної Німеччини Ганс-Дітер Флік: «Проведемо особливий матч проти України»

Головний тренер збірної Німеччини Ганс-Дітер Флік прокоментував план підготовки своєї команди до червневих контрольних матчів, один з яких відбудеться проти України в Бремені.

12 червня національна збірна України проведе товариський поєдинок зі збірною Німеччини. Він стане для німецької команди 1000-м в історії й буде благодійним. Зустріч відбудеться у Бремені на «Везерштадіоні».

Своїми думками щодо цього матчу й загалом червневого збору із прес-службою Німецького футбольного союзу (DFB) поділився наставник бундестіму Ганс-Дітер Флік. 

«Ми проведемо цей особливий матч проти України, а потім у спарингах на нас чекатимуть ще два сильні суперники — Польща та Колумбія. У цих товариських поєдинках ми хочемо розвинути те, що команда продемонструвала в другому таймі контрольного матчу з Бельгією (2:3. — Прим. ред.).

Перші півгодини показали, що нам потрібно ще багато працювати, щоб вийти у фінал чемпіонату Європи. Але якщо команда правильно засвоїть урок і зіграє так, як протягом наступних 60-ти хвилин, міцно захищаючись та сміливо йдучи вперед, уболівальники нас підтримають, і весь стадіон буде з нами. Ми дуже чітко відчули цю підтримку в Кельні та хочемо взяти цей імпульс із собою на наступні три поєдинки», — сказав Флік.

Нагадаємо, що прибуток, отриманий від благодійної гри Німеччина — Україна, піде до фундації DFB, яка продовжує допомагати людям, що постраждали від російської воєнної агресії. Конкретні проєкти та ініціативи допомоги буде відібрано спільно з Українською асоціацією футболу.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
23.04.2024 13:07

Євро-2024. Два українських арбітри працюватимуть на матчах фінального турніру

Українські арбітри Микола Балакін та Олександр Беркут працюватимуть на...

20.04.2024 16:00

Україна — серед лідерів за представництвом на чемпіонатах Європи 2024 року

2024 року збірні України зіграють у фінальній частині одразу на трьох...

17.04.2024 14:00

Євро-2024. Кадри збірної України у відбірному турнірі: Едуард Соболь

У відборі Євро-2024 захисник бельгійського «Генка» Едуард...

17.04.2024 13:00

Під час Євро-2024 національна збірна України розміщуватиметься поблизу Франкфурта

Під час фінального турніру Євро-2024 збірна України базуватиметься в м...

Підписатися на новини