«Якби не пропустили під кінець зустрічі, усе було б ідеально». Гравці молодіжної збірної України — про контрольний поєдинок з Ізраїлем

19 листопада в межах підготовки до фінального турніру Євро-2023 (U-21) молодіжна збірна України в Тбілісі провела контрольний матч проти Ізраїлю.

Поєдинок завершився внічию — 1:1. Своїми враженнями від нього поділилися півзахисники Максим Кучерявий із шотландського «Сент-Джонстона» та Микола Михайленко з луганської «Зорі».

«Кращого дебюту просто годі уявити. Якби ще не пропустили під кінець зустрічі, усе взагалі було б ідеально. Останнім часом я не так часто граю в клубі, тож було дуже приємно вийти на поле. На ньому я віддав усі сили, і дуже добре, що вдалося забити. Не знаю, від кого відскочив м'яч, здається, від Максима Таловєрова, але мені вдалося переправити його у ворота. 

Я думаю, що в цілому такий результат закономірний. Ми останній ігровий відрізок грали в меншості і в кінці почали підсідати. Незважаючи на це, ми намагалися контролювати м'яч, грати через короткий і середній пас, а не просто відбиватися. Це все ж таки навчально-тренувальний збір, й у нас на 80 відсотків нова команда. Ми звикаємо до тренерських принципів і намагаємося їх дотримуватися.

Ми спеціально готувалися до матчу з Ізраїлем, а тренерський штаб провів чудову роботу. Він довів до нас і сильні, і слабкі сторони суперника, а ми, своєю чергою, намагалися виконати поставлені завдання. Не без помилок, але я вважаю, що нам це вдалося», — сказав Максим Кучерявий. 

«Я вважаю, що була чудова гра, і тренери нас похвалили. Усі хлопці — молодці. Можливо, нам трішки не поталанило із червоною карткою. Але таке трапляється, тож добре, що протрималися до фінального свистка і зберегли такий рахунок.

Ми на полі в таких поєдинках узагалі не думаємо про результат. Нам тренери кажуть, щоб ми отримували кайф від гри. Що ж, десь трохи помилилися, десь зіграли не так надійно, як треба, і це призвело до пенальті. Але я не бачу в цьому нічого страшного. Просто будемо намагатися надалі не робити таких помилок. У нас уже в понеділок наступний спаринг, а я в такому графіку ніколи не грав. Тож не знаю, складно це чи ні. Хай там як, ми будемо готуватися, відновлюватися. Почнемо розбирати суперника. Грузія — сильна збірна, яка грає в цікавий футбол, тож буде хороше протистояння», — зазначив Микола Михайленко.

Нагадаємо, що 21 листопада наша команда зустрінеться з молодіжною збірною Грузії. Матч відбудеться на Tengiz Burjanadze Stadium у Горі, що в 60 км від грузинської столиці (початок — о 16.00 за київським часом).

НОВИНИ ПО ТЕМІ
26.03.2024 15:54

Євро-2025 (U-21): молодіжна збірна України в Баку обіграла команду Азербайджану

Сьогодні, 26 березня в Баку молодіжна збірна України провела...

22.03.2024 22:05

U-21: молодіжна збірна України в товариському матчі обіграла команду Марокко U-23

Сьогодні молодіжна збірна України провела товариський поєдинок проти к...

Підписатися на новини