«Це момент, коли твоя мрія здійснюється!» Катерина Монзуль готова до проведення одного з найважливіших матчів у її суддівській кар'єрі

Сьогодні український арбітр Катерина Монзуль проведе фінальний поєдинок жіночого чемпіонату Європи 2022 року між Англією та Німеччиною.

Офіційний сайт УЄФА підкреслює, що це призначення є важливим визнанням професійних якостей нашої співвітчизниці на тлі багатьох важких подій поточного року. Сьогоднішній поєдинок на «Вемблі» стане гідним доповненням до суддівського резюме Катерини Монзуль, яке включає фінал чемпіонату світу серед жінок 2015 року та фінал Ліги чемпіонів серед жінок 2014 року.

До того ж фінальний поєдинок між Англією та Німеччиною буде вже четвертим матчем українки на Євро-2022. Вона працювала головним арбітром на двох поєдинках групового етапу, Іспанія — Фінляндія (група B) та Австрія — Норвегія (група A), а також на чвертьфіналі Швеція — Бельгія.

Сама Катерина впевнена, що її величезний досвід суддівства на престижних турнірах як у жіночому, так і в чоловічому футболі добре прислужиться їй у яскравій атмосфері фіналу.

«Напевно, це буде найбільш відвідуваний матч серед тих, які я судила. Але тільки-но гра починається, ти забуваєш про те, що коїться навколо, і зосереджуєшся на суддівстві. Втім, це справді емоційний момент для мене. Це момент, коли твоя мрія здійснюється», — сказала Монзуль.

Компанію Катерині Монзуль на «Вемблі» складе досвідчена команда. Обов’язки лайнсменів виконуватимуть Марина Стрілецька (Україна) та Пауліна Барановська (Польща). Четвертий арбітр — Стефані Фраппар (Франція). Арбітр системи VAR — Паоло Валері (Італія). Асистент арбітра системи VAR — Мауріціо Маріані (Італія).

Додамо, що фінал розпочнеться сьогодні о 19.00 за київським часом.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
04.01.2024 14:00

Катерина Монзуль посіла четверте місце в опитуванні, що визначало найкращих рефері світу 2023 року серед жінок

Експерти та журналісти з усіх континентів традиційно взяли участь у ре...

21.07.2023 08:15

Українські арбітри працюватимуть на матчі ЧС-2023 серед жіночих команд

Українські арбітри працюватимуть на матчі групового етапу фінального т...

24.02.2023 16:10

Українські арбітри відпрацювали на матчах міжконтинентального плей-оф відбору жіночого ЧС-2023

Українки Катерина Монзуль та Марина Стрілецька, які ввійшли до списку...

Підписатися на новини