Попов та Ігнатенко розповіли про настрій національної команди перед грою з Уельсом

У п’ятницю синьо-жовті провели вечірнє тренування. Як і напередодні, воно відбулося на газоні Дому спорту футбольного клубу «Кардіфф Сіті».

В ігрових серіях узяли участь усі 22 польові гравці та чотири воротарі, присутні в таборі збірної. У тому числі готується в загальній групі Денис Попов, який нещодавно відновився після травми.

«Команда почувається добре як в емоційному плані, так і у фізичному, бо був час на відновлення. Думаю, що підійдемо до гри з Уельсом в оптимальному стані. Я почуваюся непогано, відновився. Буду дуже радий, якщо вийде допомогти збірній.

Бажання в нас максимальне. Не знаю, як назвати правильно майбутній матч з Уельсом. Можливо, грою всього життя. У нас була теорія, ми переглядали суперника й награвали комбінації, запропоновані тренерським штабом.

Я бачив феєрверк із вікна на честь ювілею королеви. Але свята в нас зараз не може бути. Було красиво, та й годі. Тренер сказав, що трішки пораділи після гри — і потрібно готуватися до наступної. Попереду дуже важливий матч», — зазначив Попов.

Увечері у складі синьо-жовтих стало на одного виконавця більше. Після повернення з тренування на хлопців у лоббі готелю St. David's чекав Данило Ігнатенко, який отримав дебютний у кар’єрі виклик до головної команди країни.

«Виклик до національної збірної став для мене несподіванкою. Я дуже довго чекав цього моменту. Це мрія дитинства, дуже радий, що вона здійснилася. Майже всіх хлопців знаю, з усіма грали в чемпіонаті України, в одній команді, у «Шахтарі».

Я робив усе від мене залежне, намагався допомогти «Бордо» в дуже складній ситуації. Трішки не вийшло, але я витиснув із себе максимум. Утім, є тренери, преса, люди, які мають мене оцінювати.

Будемо конкурувати, адже футбол — такий вид спорту, де не можуть діяти двоє хлопців на одній позиції. Хто буде сильнішим, той і гратиме. Це завжди добре, адже за рахунок конкуренції ти стаєш кращим.

Я дивився матч із Шотландією. Дуже сподобалася гра, ми повністю переграли суперників, у них не було жодного шансу, хіба що наприкінці зустрічі, але цього було замало. Вважаю, що це стовідсоткова перемога України.

Уельс — дуже хороший суперник. Команда сильна індивідуально за рахунок гравців. Але, думаю, ми розберемо їхні сильні сторони на теорії та спробуємо нейтралізувати.

Я сподіваюся, що з першого матчу потраплю до заявки, але це вирішувати тренеру. Я дуже довго цього чекав, тож хочеться тренуватися з командою», — поділився враженнями від виклику до збірної Ігнатенко.

Нагадаємо, що фінальний поєдинок плей-офф відбору ЧС-2022 між збірними Уельсу та України відбудеться 5 червня в Кардіффі (початок — о 19.00 за київським часом).

НОВИНИ ПО ТЕМІ
25.04.2024 14:00

Стало відоме місце проведення товариського матчу Польща — Україна

Як вже повідомлялося, у межах підготовки до Євро-2024 7 червня збірна...

23.04.2024 11:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: Довбик знову забив за «Жирону», а Мудрик програв півфінал Кубку Англії

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило восьмеро лег...

19.04.2024 16:30

Вік-енд для легіонерів збірної України: кубковий півфінал Мудрика та іспанське Ель-Класіко Луніна

Прийдешній ігровий клубний вік-енд для легіонерів збірної України, яки...

16.04.2024 11:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: черговий забитий м’яч Довбика та жорсткий розгром у нашому дербі в АПЛ

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило семеро легіо...

Підписатися на новини