Контрольний матч. «Рієка» (Хорватія) — Україна — 1:1 (текстова трансляція)

Сьогодні в хорватській Рієці відбудеться третій контрольний матч збірної України в межах підготовки до плей-офф відбору ЧС-2022 та червневих зустрічей у Лізі націй-2022/2023. Гра проти однойменного клубу розпочнеться о 19.00 за київським часом.

Контрольний матч

«Рієка» (Хорватія) — Україна — 1:1 (1:1)

Голи: Дрмич (37) — Гармаш (24).

«Рієка»: Зломислич, Бодетич (Дуймович, 81), Честич, Мурич, Крешич (Стойкович, 60), Вук (Обрегон, 60), Дрмич (к) (Коупленд, 81), Солано (Посинкович, 74), Бушня, Станич (Бурчул, 81), Селахі.

Запасні: Лабрович, Павичич, Прінс, Лепиньїца.

Тренер: Горан Томич.

Україна: Бущан (Різник, 46), Конопля, Бондар, Качараба, Сирота, Сидорчук (к), Буяльський, Гармаш, Зубков (Циганков, 79), Сікан (Мудрик, 79), Довбик (Бєсєдін, 46).

Запасні: Степаненко, Піхальонок, Яремчук, Шапаренко, Пятов, Забарний, Караваєв, Матвієнко.

Тренер: Олександр Петраков.

Арбітр: Іван Бебек (Хорватія).

Попереджені: Честич (77) — Сидорчук (57), Качараба (86).

18 травня. Рієка. Стадіон «Руєвіца».

90+2 хв. Фінальний свисток! 1:1. Національна збірна України розходиться миром з хорватською "Рієкою" у третьому контрольному матчі синьо-жовтих у межах підготовки до червневих ігор плей-офф відбору ЧС-2022 та Ліги націй!

90+1 хв. Небезпечний момент в України! Буяльський ударом головою пробив по воротах після кутового, і Зломислич встигнув зреагувати на м'яч!

90 хв. Мудрик дотепно розвернувся і обіграв одного гравця, а другий захисник лише ціною підкату зупинив гепарда-Михайла!

89 хв. Конопля завалив Прінса на фланзі, і у "Рієки" буде небезпечний штрафний неподалів від наших воріт.

87 хв. Україна великими силами атакує і намагається вирвати перемогу. Мудрик заробив кутовий для України.

86 хв. Жовта картка в України, отримав Качараба за фол у центрі поля.

84 хв. Небезпечні моменти України та "Рієки"! Мудрик на фланзі розхитав усіх суперників на своєму шляху, але пробив заслабко для воротаря! І одразу ж Стойкович в атаці у відповідь влучив у стійку воріт Різника!

83 хв. Небезпечний момент в України! Буяльський відтягнув на себе увагу захисника, віддав п'ятою пас на Гармаша, але воротар впорався з сильним ударом Дениса з гострого кута!

81 хв. Заміна у "Рієки". Бурчул та Коупланд з'явилися на полі у господарів.

80 хв. Контратака "Рієки" 3 в 3 завершилася тим, що Бондар встиг заблокувати гостру передачу, адресовану у штрафний майданчик України.

Фото прес-служби УАФ

79 хв. Заміна в України. Зубков і Сікан завершили гру. А Циганков і Мудрик мають шанс вирвати для української збірної перемогу.

76 хв. Пошкодження отримав Сікан. Честич в'їхав у ногу Данилу, але, на щастя, зумів наш футболіст підвестися на поле. А хорватський гравець отримав жовту картку.

74 хв. Заміна у "Рієки". Посинкович виходить на поле замість Солано.

73 хв. Чергова спроба від Бєсєдіна завершилася простим ударом до рук воротаря "Рієки".

70 хв. Небезпечний момент України! Гармашу не вдалося влучно головою пробити по воротах "Рієки" після навісної подачі з глибини від партнера!

67 хв. Небезпечний момент України! Навіс Коноплі у штрафний майданчик завершився тим, що Бєсєдін опинився наодинці з воротарем, але у вирішальний момент Артем послизнувся і не зміг пробити!

65 хв. Зубков завершував швидкісну атаку правим флангом, проте влучив м'ячем у захисника.

64 хв. Сікан жорстко вступив в єдиноборство проти Солано. Фол зафіксував арбітр, а Данило вибачився перед своїм візаві.

63 хв. Буяльський завдав дуже м'якого удару після вертикальної передачі від Гармаша. Зломислич легко спіймав м'яча до рук.

61 хв. Класною розрізною передачею Бондар вивів Коноплю на вільний простір, але його простріл не знайшов жодного з партнерів біля воріт "Рієки".

60 хв. Заміна у "Рієки". Стойкович та Обрегон змінюють Крешича та Вука.

Фото прес-служби УАФ

59 хв. Зубков хорошим пасом з флангу знайшов Бєсєдіна, але Артему не вдалося прийняти його належним чином, і атака України захлинулася.

57 хв. Жовта картка для Сидорчука за розмови з арбітром.

55 хв. Небезпечний момент України! Качараба вдало відгукнувся на подачу Коноплі з кутового, проте Тарасу трішки бракувало влучності після удару майже впритул. Воротар вже був не при справах.

53 хв. Небезпечний момент "Рієки"! Різник здійснив сейв після удару Дрмича з-за меж штрафного майданчика!

52 хв. Незарахований гол України! Бєсєдін та Буяльський у дотик розіграли чудову атаку лівим флангом, яку завершив взяттям воріт Зубков. Проте арбітр зафіксував офсайд у Бєсєдіна.

51 хв. Бодетич не пройшов на фланзі Коноплю і ще й порушив правила проти українського захисника. Штрафний для України.

49 хв. Українці одразу ж після втрати м'яча вступають у контрпресинг, намагаючись якомога швидше повернути собі м'яча.

47 хв. Качараба не за правилами вступив в єдиноборство біля центральної лінії, і арбітр свиснув фол на користь "Рієки".

46 хв. Розпочався другий тайм. В України у другій 45-хвилинці гратимуть Різник та Бєсєдін замість Бущана та Довбика.

45+1 хв. Свисток арбітра сповіщає про перерву у матчі між "Рієкою" та збірною України. Поки нічия 1:1.

Фото прес-служби УАФ

45 хв. Довбик учергове знайшов момент для удару. Влучив у суперника, і буде кутовий для України.

43 хв. Небезпечні моменти України! М'яке закидання на Сікана, який звільнився від опонента, таки знайшло нашого гравця у штрафному "Рієки", але лайнсмен показав офсайд у Данила. І одразу ж перехоплення Сидорчука перетворилося у швидку контратаку і вихід Довбика на ударну позицію - Артем пробив невдало.

41 хв. Вук та Бучня розіграли якісну комбінацію, і лише вчасне повернення назад Коноплі допомогло українцям уникнути неприємностей.

40 хв. Сікан прострілив до штрафного "Рієки", Гармаш дотепно п'ятою продовжив політ м'ча, проте Довбик не встиг на завершення атаки.

39 хв. Сирота та Довбик намагалися коротко зіграти у стінку на вході до штрафного, проте футболісти "Рієки" розгадали намір гостей.

37 хв. ГОЛ! "Рієка" зрівняла рахунок. Позиційна помила центрбеків призвела до того, що господарі спочатку потурбували стійку воріт Бущана, а з другої спроби Дрмич буквально з метра розстріляв ворота українців.

Фото прес-служби УАФ

36 хв. Мурич фінтом обіграв Сироту на фланзі, а ось Гармаш не дав опоненту так легко себе пройти. Відбилися українці.

34 хв. Українці глибоко контролюють м'яч, запрошуючи хорватів атакувати вище, щоб створювати вільні простори на їх половині.

32 хв. Сікан отримав по ногах від суперника і опинився на газоні. Боляче Данилу, і головне, щоб без таких наслідків, які вчора спіткали Попова.

30 хв. Гармаш востаннє забивав за національну команду ще у 2015 році - у ворота Люксембургу під час відбору Євро-2016!

28 хв. Довбик вирішив пробити зі штрафного з 25-ти метрів, але м'яч влучив у стінку з гравців хорватської команди.

27 хв. Небезпечний момент "Рієки"! Мурич та Дрмич організували контратаку, але гравець "Рієки" з гострого кута не поцілив у дальній нижній кут воріт Бущана!

25 хв. Цілком логічний перебіг подій. Українці мали 61% володіння м'ячем до голу і просто реалізували свою перевагу у взяття воріт.

Фото прес-служби УАФ

24 хв. ГОЛ! Збірна України відкрила рахунок у зустрічі! Довбик вдало прикрив м'яч корпусом у штрафному "Рієки", відпасував на Буяльського, той накинув сферу до штрафного на набігаючого Гармаша, і Денис вколотив її прямісінько у дальній верхній кут!

22 хв. Подача з кута поля на дальню стійку завершилася скидкою головою від Сікана і впевненою грою на виході Зломислича.

21 хв. Буяльський заробив кутовий для збірної України.

20 хв. Сидорчук порушив правила проти Селахі у центрі поля, штрафний заробила "Рієка".

19 хв. Затяжний наступ українців завершився невдалою діагоналлю на Коноплю, який набігав на дальню стійку. Але попри брак у передачі Юхим показав великий палець уверх своєму партнеру.

18 хв. Небезпечний момент України! Конопля виконав простріл з правого флангу, а Буяльський зльоту завдав удару до рук воротаря!

16 хв. Україна відповіла спробою Буяльського, проте удар Віталія був далеким від ідеального за влучністю.

15 хв. Небезпечний момент "Рієки"! Помилка у захисті України завершилася ударом Вука біля входу до штрафного майданчика. М'яч пройшов у метрі від лівої стійки!

14 хв. Зубков виконав передачу зі штрафного, послідувала серія рикошетів у володіннях "Рієки", але Довбику не вдалося дістатися першим до сфери і завдати удару.

Фото прес-служби УАФ

13 хв. Сікан заробив штрафний на лівому фланзі атаки, підштовхнув його суперник у спину.

12 хв. Коротко комбінують підопічні Петракова на половині поля хорватів, але досить сильно діють господарі у позиційній обороні і підстраховці.

10 хв. Дуже щільно захищається "Рієка", але збірній України вдалося заробити кутовий.

8 хв. Якщо із м'ячем українська команда діє у добре знайомій 4-3-3, то без м'яча структура гри нашого колективу змінюється на 4-4-2 із зміщенням у першу лінію пресингу Сікана.

6 хв. Бущан спокійно забрав до рук м'яча після подачі Бодетича з лівого флангу.

4 хв. Як і обіцяв Олександр Петраков на прес-конференції, сьогодні грає повністю оновлений стартовий склад у порівнянні з учорашнім спарингом з ""Емполі". Але, на відміну від минулої гри, українці із перших хвилин намагаються грати першим номером.

Фото прес-служби УАФ

3 хв. Конопля та Довбик розіграли комбінацію неподалік володінь "Рієки", але хорвати м'яч відібрали й нівелювали можливу загрозу для власних воріт.

2 хв. Довбик перехопив м'яч у суперника, пройшов по центру і з лівої пробив, але удар у нападника не вийшов.

1 хв. Матч розпочався!

Збірна України сьогодні врешті зіграє у синьому комплекті форми, а "Рієка" обрала білі кольори на гру.

Вже традиційно для благодійних ігор української команди виконується спільне фото з суперниками та дітьми, які супроводжують футболістів під час виходу на поле.

Embrace Ukraine - саме під цим гаслом сьогодні відбудеться третій контрольний матч збірної України у межах підготовки до важливих червневих офіційних ігор!

Фото прес-служби УАФ

Відома українська співачка Світлана Тарабарова виконує державний Гімн України!

У центрі поля лежить велика українська футболка, на трибунах - вболівальники з українськими прапорами!

Команди з'являються на футбольному полі стадіону "Руєвіца"!

Доброго вечора, шановні вболівальники! Сьогодні національна збірна команда України продовжує свою підготовку до матчів плей-офф кваліфікації ЧС-2022 та Ліги націй УЄФА. У третьому травневому контрольному поєдинку синьо-жовті зустрінуться на виїзді з "Рієкою" із Хорватії. У першому спарингу 11 травня, нагадаємо, збірна перемогла "Боруссію" із Менхенгладбаха (2:1), а 17 травня — італійський "Емполі" (3:1).

Стартовий склад "Рієки": 98. Мартін Зломислич, 4. Ноель Бодетич, 6. Сава Честич, 7. Роберт Мурич, 15. Антон Крешич, 17. Матей Вук, 18. Йосип Дрмич (к), 20. Андрес Солано, 23. Деніс Бушня, 24. Мато Станич, 30. Ліндон Селахі

Запасні: 1. Неділько Лабрович, 2. Лука Посинкович, 5. Дує Дуймович, 9. Хорхе Обрегон, 10. Домагой Павичич, 11.Ампем Прінс, 13. Іван Лепиньїца, 21. Бруно Бурчул, 22. Антуан Коупленд, 77. Денніс Стойкович

Стартовий склад України: 1. Георгій Бущан, 4. Юхим Конопля, 2. Валерій Бондар, 16. Тарас Качараба, 3. Олександр Сирота, 5. Сергій Сидорчук (к), 14. Віталій Буяльський, 19. Денис Гармаш, 20. Олександр Зубков, 18. Данило Сікан, 7. Артем Довбик.

Запасні: 6. Тарас Степаненко, 8. Олександр Піхальонок, 9. Роман Яремчук, 10. Микола Шапаренко, 11. Артем Бєсєдін, 12. Андрій Пятов, 13. Ілля Забарний, 15. Віктор Циганков, 17. Михайло Мудрик, 21. Олександр Караваєв, 22. Микола Матвієнко, 23. Дмитро Різник.

Офіційна заявка збірної України на контрольний матч із «Рієкою» (за номерами)

1. Георгій Бущан, 2. Валерій Бондар, 3. Олександр Сирота, 4. Тарас Качараба, 5. Сергій Сидорчук, 6. Тарас Степаненко, 7. Артем Довбик, 8. Олександр Піхальонок, 9. Роман Яремчук, 10. Микола Шапаренко, 11. Артем Бєсєдін, 12. Андрій Пятов, 13. Ілля Забарний, 14. Віталій Буяльський, 15. Віктор Циганков, 16. Юхим Конопля, 17. Михайло Мудрик, 18. Данило Сікан, 19. Денис Гармаш, 20. Олександр Зубков, 21. Олександр Караваєв, 22. Микола Матвієнко, 23. Дмитро Різник.

Порівняно з учорашньою зустріччю з «Емполі» до заявки не потрапив захисник Денис Попов, що зазнав ушкодження у грі з італійцями.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
25.04.2024 14:00

Стало відоме місце проведення товариського матчу Польща — Україна

Як вже повідомлялося, у межах підготовки до Євро-2024 7 червня збірна...

23.04.2024 11:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: Довбик знову забив за «Жирону», а Мудрик програв півфінал Кубку Англії

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило восьмеро лег...

19.04.2024 16:30

Вік-енд для легіонерів збірної України: кубковий півфінал Мудрика та іспанське Ель-Класіко Луніна

Прийдешній ігровий клубний вік-енд для легіонерів збірної України, яки...

Підписатися на новини