Ілля Забарний: «Наші люди, які нині проживають у Німеччині, самі німці дуже нас підтримують. Це для нас надзвичайно важливо»

Захисник національної збірної України Ілля Забарний поділився очікуваннями від контрольного поєдинку проти «Боруссії» (Менхенгладбах), який відбудеться сьогодні на арені «Боруссія Парк» (початок — о 21.45 за київським часом).

Учора синьо-жовті прибули до Менхенгладбаха, де сьогодні зустрінуться з місцевою «Боруссією». Напередодні наша збірна провела відкрите тренування на арені «Боруссія Парк», перед його початком зустрівшись із дітьми, які змушені були залишити Україну через війну.

Своїми очікуваннями від першого контрольного матчу національної команди цього року поділився захисник київського «Динамо» Ілля Забарний.

«Це не просто товариська гра, а гра за збірну, тобто виклик для нас. Зараз ми готуємося до поєдинку проти нашого головного суперника — Шотландії. Усі розуміють, що з нею буде дуже складний матч. Попереду в нас контрольні поєдинки, потрібно добре підготуватися.

Наші люди, які нині проживають у Німеччині, самі німці дуже нас підтримують. Це для нас надзвичайно важливо. Ми хочемо своєю грою підтримати їх, дати від себе хоча б щось, якусь надію іншим.

Нас зустрічають дуже тепло. Коли ми проводили благодійні матчі у складі «Динамо», усі були з прапорами України. Це дуже гідно.

Поспілкувалися з дітлахами, які приїхали. Це позитивний момент, що ми можемо дати дітям цю емоцію. Ми тільки за те, щоб когось підтримати. Для нас це так легко, а для них це багато важить.

Запрошуємо всіх на гру. Приходьте та підтримайте Україну!» — сказав Забарний.

Нагадаємо, матч 1/2 фіналу плей-офф відбору ЧС-2022 між збірними Шотландії та України відбудеться 1 червня у Глазго на стадіоні «Хемпден Парк».

НОВИНИ ПО ТЕМІ
27.04.2024 17:52

Артем Довбик забив свій 19-й м’яч в іспанській Ла Лізі сезону-2023/2024

У матчі 33-го туру іспанської Ла Ліги «Жирона» футболістів...

25.04.2024 14:00

Стало відоме місце проведення товариського матчу Польща — Україна

Як вже повідомлялося, у межах підготовки до Євро-2024 7 червня збірна...

23.04.2024 11:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: Довбик знову забив за «Жирону», а Мудрик програв півфінал Кубку Англії

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило восьмеро лег...

Підписатися на новини