Олександр Сирота: «У матчі із Шотландією на нас чекає силовий футбол»

6 травня збірна України провела день відкритих дверей для мас-медіа та продовжила підготовку до матчу плей-офф відбору ЧС-2022 із Шотландією.

Після прес-конференції у словенському Брдо за участі головного тренера синьо-жовтих Олександра Петракова та півзахисника Тараса Степаненка відбулося відкрите тренування нашої національної команди. 20 гравців збірної продовжили відпрацьовувати передачі та техніку контролю м’яча.

Своїми враженнями від тренувального процесу у Словенії поділився захисник київського «Динамо» Олександр Сирота. 

«Дуже раді повернутися до збірної. Знаємо, що попереду на нас чекає важливе завдання, й уже починаємо готуватися до його виконання. Сьогодні ми знову провели двосторонку, але якщо вчора я був у команді переможців, то цього разу, на жаль, ні. Але завтра, сподіваюся, усе буде по-іншому.

Весь час думаємо про матч із Шотландією. Але перед тим будуть ще контрольні поєдинки, й у них ми маємо моделювати те, як ми гратимемо із шотландцями. Я перебуваю в хорошій фізичній формі великою мірою завдяки товариським матчам у складі «Динамо», але й тут слід багато працювати.

Збірна Шотландії фізично дуже сильна, її виконавці за гру долають багато кілометрів. Ми розуміємо, що на нас чекає силовий футбол, і повинні до цього готуватися. Звичайно, постійно думаємо про ситуацію в нашій країні, але під час тренування зосереджуємося і спрямовуємо думки на 1 червня», — сказав Олександр Сирота.

Нагадаємо, матч 1/2 фіналу плей-офф відбору ЧС-2022 між збірними Шотландії та України відбудеться 1 червня у Глазго на стадіоні «Хемпден Парк». 

НОВИНИ ПО ТЕМІ
28.09.2024 10:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: для наших хлопців усе може розтягнутися на три календарні дні

Прийдешній ігровий клубний вік-енд для легіонерів збірної України, яки...

24.09.2024 20:47

Максим Таловєров допоміг ЛАСКу пробитися до 1/8 фіналу Кубку Австрії

У матчі 1/16 фіналу Кубку Австрії ЛАСК захисника збірної України Макси...

21.09.2024 20:34

Максим Таловєров допоміг своєму ЛАСКу здобути перемогу в матчі чемпіонату Австрії

У 7-му турі австрійської бундесліги ЛАСК захисника збірної України Мак...

Підписатися на новини