Реєструйся на Ukrainian eCup powered by Nivea Men із FIFA та стань гравцем збірної України!

У суботу, 10 квітня, стартує реєстрація на турнір Ukrainian eCup powered by Nivea Men від Української асоціації електронного футболу, який відбуватиметься на платформах PlayStation 4/PlayStation 5 із використанням симулятора FIFA 21.

Онлайн-змагання проходитимуть 22-го та 23 квітня в режимі FIFA 21 Ultimate Team.

Звертаємо увагу, що для участі в турнірі необхідна обов’язкова верифікація EASports (гравці, які робили 27+ перемог у weekend league). Бажаючим зареєструватися необхідно відправити скріншот із підтвердженням своєї верифікації на поштову скриньку [email protected].

Згідно з регламентом Ukrainian eCup powered by Nivea Men, у перший ігровий день діятиме «швейцарська» система розіграшу: кількість раундів залежно від кількості учасників, кожен раунд складатиметься з двох матчів, а переможець визначатиметься за загальною кількістю голів.

Найкращі гравці за результатами першого ігрового дня сформують сітку фінального ігрового дня, де учасники будуть розподілені по парах згідно з посівом та змагатимуться в межах плей-офф на виліт.

На учасників змагань чекає призовий фонд від УАЕФ у розмірі 100 тис. грн. Двоє ж найсильніших гравців за підсумками турніру потраплять до національної збірної команди України з кіберфутболу в дисципліні FIFA і представлятимуть країну на чемпіонаті світу FIFA eNations Cup 2021.

Реєстрація на турнір триватиме до 20 квітня. Подавай заявку за посиланням https://uaf.ua/esports та доведи, що саме ти гідний представляти Україну на найпрестижніших кіберфутбольних змаганнях світу!

НОВИНИ ПО ТЕМІ
18.03.2024 12:03

Україна вийшла на чемпіонат Європи з електронного футболу UEFA eEuro 2024

Український кіберфутболіст Андрій CIG_ST92_UA Шакалов виграв групу G к...

24.05.2023 15:11

Олег Walkman Шустенко: «Рано чи пізно збірна України потрапить на чемпіонат світу з електронного футболу»

Менеджер збірної України з електронного футболу в дисципліні FIFA Олег...

21.05.2023 11:48

Збірна України з FIFA не зіграє на FIFAe Nations Cup 2023

У суботу, 20 травня, збірна України з FIFA провела матчі нокаут-раунду...

19.05.2023 21:43

Збірна України з FIFA вийшла до верхньої сітки плей-оф кваліфікації FIFAe Nations Cup 2023

У п’ятницю, 19 травня збірна України з FIFA провела матчі другог...

Підписатися на новини