Вік-енд для футболістів збірної України: м’яч Циганкова та вирішальна гольова передача Шахова

Як і зазвичай, оглянемо минулий клубний уїк-енд для футболістів, які входили до розширеного списку Андрія Шевченка на листопадові матчі збірної України, та тих, кого головний тренер довикликав на цей збір.

У суботу, 28 листопада, в 11-му туру української Прем’єр-ліги «Олександрія» Юрія Паньківа розписала безгольову нічию з «Рухом».

Київське «Динамо» у столиці обіграло «Ворсклу» (2:0). Один із м’ячів на свій рахунок записав Віктор Циганков, а Ілля Забарний заробив вилучення. Окрім них, у складі переможців на поле виходили ще шестеро збірників: Георгій Бущан, Віталій Миколенко, Денис Попов, Микола Шапаренко, Владислав Супряга та Олександр Караваєв.

«Шахтар» завдяки єдиному пізньому м’ячу бразильця Тете переміг на виїзді «Дніпро-1». За гірників зіграли п’ятеро футболістів збірної України: Микола Матвієнко, Валерій Бондар, Марлос, Віктор Коваленко та Тарас Степаненко.

У 12-му турі чемпіонату Угорщини «Ференцварош» Ігоря Харатіна та Олександра Зубкова на своєму стадіоні переміг у дербі Будапешту МТК (2:0).

Фото Євгена Кравса

У неділю, 29 листопада, у 10-му турі турецької Суперліги «Коньяспор» Артема Кравця на виїзді поступився лідеру першості, «Аланьяспору», з рахунком 0:1.

Євген Чеберко взяв участь у домашній перемозі свого ЛАСКу над «Альтахом» у рамках дев’ятого туру австрійської Суперліги (3:0).

«Андерлехт» Богдана Михайліченка розійшовся на своєму полі нічиєю (0:0) зі «Стандардом» у 14-му турі бельгійської Про Ліги.

У 10-му турі грецької Суперліги гольова передача Євгена Шахова виявилася вирішальною у грі його АЕКу з «Астерасом», яка закінчилася перемогою команди українця — 2:1.

Юхим Конопля отримав жовту картку у виїзному матчі своєї «Десни» проти «Колоса» (1:1).

НОВИНИ ПО ТЕМІ
25.04.2024 14:00

Стало відоме місце проведення товариського матчу Польща — Україна

Як вже повідомлялося, у межах підготовки до Євро-2024 7 червня збірна...

23.04.2024 11:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: Довбик знову забив за «Жирону», а Мудрик програв півфінал Кубку Англії

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило восьмеро лег...

19.04.2024 16:30

Вік-енд для легіонерів збірної України: кубковий півфінал Мудрика та іспанське Ель-Класіко Луніна

Прийдешній ігровий клубний вік-енд для легіонерів збірної України, яки...

16.04.2024 11:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: черговий забитий м’яч Довбика та жорсткий розгром у нашому дербі в АПЛ

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило семеро легіо...

Підписатися на новини