Вік-енд для футболістів збірної України: дубль Циганкова, перемоги команд Маліновського та Кравця

Минулий клубний вік-енд для футболістів, яких Андрій Шевченко запрошував на березневий збір національної команди та включав до резервного списку, розпочався у суботу, 27 червня.

У стартовому матчі 28-го туру італійської Серії А «Лечче» Євгена Шахова було розшматоване на виїзді лідером першості «Ювентусом» (0:4).

У 28-му турі української Прем’єр-ліги «Шахтар» у Києві на НСК «Олімпійський» розійшовся миром із «Зорею» (0:0). У складі гірників у грі взяли участь одразу сім збірників: Андрій Пятов, Микола Матвієнко, Сергій Кривцов, Сергій Болбат, Євген Коноплянка, Віктор Коваленко та Жуніор Мораес.

Воротар «Олександрії» Юрій Паньків провів повний поєдинок у складі своєї команди в Ковалівці, де місцевий «Колос» обіграв гостей із рахунком 2:1.

У заключному матчі чемпіонату Угорщини-2019/2020 «Ференцварош» Ігоря Харатіна та Олександра Зубкова переміг на своєму стадіоні «Мезековешд» (1:0).

У неділю, 28 червня, «Кайсеріспор» Артема Кравця несподівано на виїзді здолав одного з лідерів турецької Суперліги, «Сівасспор» (2:0).

Київське «Динамо» програло в Чернігові «Десні» (2:3). За гостей на поле виходило шестеро підопічних Андрія Шевченка: Артем Шабанов, Олександр Караваєв, Віталій Буяльський, Володимир Шепелєв, Сергій Сидорчук та Віктор Циганков, який записав на свій рахунок два забиті м’ячі.

Руслан Маліновський допоміг своїй «Аталанті» на виїзді перемогти «Удінезе» (3:2) в італійській Серії А, а Андрій Лунін не вберіг «Ов’єдо» від гостьової поразки від «Нумансії» (0:1) в іспанській Сегунді.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
27.03.2024 18:41

Бомбардири збірної України: Роман Яремчук упритул наблизився до Сергія Реброва

Після березневих матчів плей-оф відбору Євро-2024 сталися зміни в істо...

27.03.2024 00:28

Сергій Ребров: «Сьогодні всі заслуговують на цю перемогу — наші вболівальники, наші ЗСУ та наша збірна»

Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров прокоментув...

26.03.2024 23:43

Збірна України здобула вольову перемогу над Ісландією і вийшла на Євро-2024!

Перемігши Ісландію у фіналі плей-оф відбору — 2:1, наша націонал...

26.03.2024 13:00

Андрій Лунін: «Якщо хочеш потрапити на Євро, треба обігравати будь-кого»

Голкіпер національної збірної України Андрій Лунін поділився очікуванн...

Підписатися на новини