Вік-енд для футболістів збірної України: голи Мораеса, Коноплянки, Миколенка та Яремчука

Після насичених яскравими подіями жовтневих матчів національної збірної у відборі до Євро-2020 більшість футболістів, яких Андрій Шевченко запрошував на ігри проти Литви (2:0) та Португалії (2:1), узяла участь у поєдинках своїх клубів.

У стартовій зустрічі 11-го туру української Прем’єр-ліги «Шахтар» у Харкові розбив «Колос» — 6:0. Дублем та гольовою передачею відзначився Жуніор Мораес, а ще один м’яч на свій рахунок записав Євген Коноплянка. Окрім них, на поле виходили ще четверо футболістів нашої збірної: Андрій Пятов, Микола Матвієнко, Віктор Коваленко та Марлос.

В 11-му турі бельгійського чемпіонату «Брюгге» Едуарда Соболя на чужому полі зламав опір «Мускрону» — 1:0.

Не допоміг «Вест Хему» уникнути виїзної поразки від «Евертону» в поєдинку 9-го туру англійської Прем’єр-ліги вихід на поле Андрія Ярмоленка (0:2).

Руслан Маліновський узяв участь у божевільному матчі своєї «Аталанти» проти «Лаціо» в Римі. Після першого тайму гості вигравали з рахунком 3:0, але не втримали переваги — 3:3.

10-й у сезоні м’яч Романа Яремчука, забитий за клуб, допоміг його «Генту» обіграти на власному стадіоні «Васланд-Беверен» — 2:0. Ігор Пластун провів на полі весь поєдинок.

Завдяки голу Віталія Миколенка київське «Динамо» на НСК «Олімпійський» перемогло «Олександрію» — 1:0. Окрім героя зустрічі, на полі перебували ще шість гравців збірної України: у господарів — Артем Шабанов, Сергій Сидорчук, Віталій Буяльський, Віктор Циганков та Олександр Караваєв, у гостей — Юрій Паньків.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
23.04.2024 11:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: Довбик знову забив за «Жирону», а Мудрик програв півфінал Кубку Англії

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило восьмеро лег...

19.04.2024 16:30

Вік-енд для легіонерів збірної України: кубковий півфінал Мудрика та іспанське Ель-Класіко Луніна

Прийдешній ігровий клубний вік-енд для легіонерів збірної України, яки...

16.04.2024 11:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: черговий забитий м’яч Довбика та жорсткий розгром у нашому дербі в АПЛ

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило семеро легіо...

Підписатися на новини